Stuk snel geleverd en gepast voor dit type.

Super goed en snel geregeld.

Heel fijn dat deze onderdelen nog geleverd konden worden na 23 jaar dat het gascomfort is geïnstalleerd . Dank hiervoor.

Snel gevonden

Onderdeel snel gevonden en snel bezorgd. Origineel onderdeel en paste goed in de droger.

Snelle bezorging en origineel onderdeel geleverd

Niets op aan te merken ;-)

Makkelijk, snel en goed

Wasmachine ging lekken. Nieuw rubber besteld. Snel opgelost.

Hele goede service en advies

Vragen worden direct beantwoord en het advies is deskundig.

Prima prijs, prima product

Goede service, prima product. Levering correct. Alternatief machte wasmachine was passend , goed te plaatsen.

Prima en snel

Goede website om het onderdeel te vinden bij de betreffende machine. Zeer vlot de volgende dag al geleverd!

Helaas staat de diameter van het lampje niet vermeld op de sit. Daardoor het verkeerde lampje gekocht. En terugsturen of omruilen kost gan weer 7 euro.

snel en goed geregeld

de bestelling was snel in huis. helaas 1 item verkeerd. na telefonische melding en een mail het goede item in huis. goed geregeld.

Helaas te laat geleverd

Een nieuwe manchet besteld op vrijdagmiddag voor onze wasmachine, deze zou volgens de site zaterdag geleverd worden. Helaas werd deze pas maandag geleverd... Product verder wel goed en netjes verpakt.

Bestelling via webshop gaat prima en snelle levering van het bestelde product.

Snelle levering, perfect fit

Heel snel geleverd met een goede communicatie. Ik had een oude frigo maar kon via de website wel zeker zijn dat de accessoires zouden passen.

vrijdag besteld, maandag geleverd, super

door een tip van Ikea zelf besteld en op een paar dagen geleverd, weekend ertussen, anders zelfs de dag erna geleverd. Zeer nuttige site waar alle toebehoren met afmetingen en foto te zien zijn.

zeer goed

vandaag besteldt volgend dag aan huis

Eerste kennismaking en voor altijd klant

Ik had zelf eerst een verkeerd artikel besteld. Teruggestuurd en binnen een paar dagen was mijn geld al teruggestort. Met de goede raad van de Klantendienst het juiste artikel besteld en de andere dag al binnen! Ik ben echt heel tevreden!

Verbluffend snelle levering!

Berichtgeving, levering en gevraagde artikel, alles dik in orde.

Website zegt voor 22 uur besteld morgen geleverd

Website zegt voor 22 uur besteld morgen geleverd. En dan blijkt dat niet te gelden voor ophalen in de winkel om de hoek. Is gewoon niet duidelijk.

Na 2 maanden nog niets gekregen

Begin december een onderdeel besteld. Volgens de website 7 dagen levertijd. Levering werd na 2 weken opgeschoven naar begin februari. Maar op de website bleef 7 dagen levertijd staan. Tot vandaag nog niets ontvangen.

snel, concurrerende prijs, duidelijke makkelijk te doorzoeken webwinkel

Voor Pelgrim fornuis thermokoppels voor lagere prijs, en sneller binnen dan wanneer ik ze bij Pelgrim zelf had besteld. Alleen die stomme (heel speciale, ik heb de draad van eentje overgesneden naar M6) moertjes, geen idee waar je die kan bestellen. Maar daar kan Europart waarschijnlijk niet veel aan doen.

correct

Ik had iets besteld en was gewoon terug gestuurd naar afzender, maar wij hadden niks ontvangen. Ze hebben onmiddellijk contact met mij opgenomen en het product terug opgestuurd met succes en ben heel tevreden

Dag eerder geleverd

Het gekregen onderdeel kan ik pas waarderen na montage.

Kan niet beter!

Het juiste onderdeel voor mijn koelkast, zeer snel in huis! Zeer tevreden.

heel correct

Zeer tevreden over de snelheid van levering

Steeds vlot geholpen met keuze van bestelde artikelen via mvr Richelle.

Duidelijke info betreft verzending van bestelling.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE