Geweldig snel en goed

Een onderdeel waar vele parts en onderdelen shops van zeiden dat het niet meer bestond, was gewoon op voorraad bij jullie, ik ben er heel blij mee, en zal zeker jullie website meer raadplegen, snel en juist produkt, top,

Ik heb de bestelling niet ontvangen!!!

Niets ontvangen zogezegd wel geleverd van postnl

Snel en eenvoudig

Voor herhaling vatbaar.

Alles Top

Van eerste contact met de klantenservice tot levering van 2 vaatwasser korfen is alles goed gegaan, ik ben tevreden

Prima, vlotte en snelle service

Het is ongelooflijk zoveel als jullie kunnen leveren. Heel makkelijke en overzichtelijk zoeken op jullie website en een vriendelijke en duidelijke klantenservice PERFECT

Producten snel geleverd

Producten zijn snel en netjes afgeleverd. Ben er blij mee dat de service van dit bedrijf de afspraken wat ze op de website zetten ook nakomen.

Precies wat je mag verwachten, compleet, snelle service

Precies wat je mag verwachten, compleet, snelle service. Ben dan ook zeer tevreden over de service van deze webwinkel.

Heel fijn dat ik hier een nieuwe deurbak voor mijn koelkast kon kopen. Snelle en goede levering.

Keurig en correct

Op gemakkelijke manier het juiste onderdeel kunnen vinden en lekker snel thuis bezorgd. Hier hou ik van. Ga zo door.

Ontgoocheling

Ik koop een zaagklem voor mijn KS890E van B&D Staat geadverteerd als passend voor een KS890E Bij details staat ... kleinere gaten niet meer getapt en gaat niet voor KS890 types 1-4 Mijn conclusie is : dus ok voor KS890E ( want geen KS890 type 1-4 ) Blijkt dat het wisselstuk gaten heeft van 4 mm waar een zelfstappende schroef van 4+ mm in gaat die NIET door de originele bout opening van 3 mm van de draagplaat kan. Info op website zeer verwarrend. Ik verlies kost aankoop 15.48 euro en veel tijd. Toestel ddan maar weggooien zeker ?

Snel en goed

Vrijdag bestelt zaterdag geleverd

Goede site en snelle levering

Onderdelen makkelijk te vinden op de site. Snelle levering en afhandeling.

Snel en makkelijk

Makkelijke site, snel juiste artikelen gevonden. Top service in bezorgen, artikelen waren goed verpakt, zodat ze ook onbeschadigd geleverd werden.

Snel, prettig, no nonsense

Voor mijn 'antieke' Liebherr koelkast paar onderdelen besteld. Typenummers kwamen niet helemaal overeen. Effe bellen. Onmiddellijk antwoord van een deskundige jonge gast die ook onmiddellijk antwoord had op elke vraag. En dat gaat daar dus over duizenden onderdelen... Lang verhaal kort: daar worden we blij van!

Je krijgt wat je besteld

Prima kwaliteit- prijsverhouding en een heldere site

Voor Hemelvaartsdag een klepdeurtje voor vriesvak koelkast besteld. Vrijdag na Hemelvaartsdag werd dit geleverd. Prima geregeld

Snel

Vlot bezorgd

Na onderzoek voor het juiste koffiepad houdertje van senseo bij u, hebben wij besloten om dit artikel bij u te bestellen. Het goede artikel is snel op ons adres bezorgd. Top.

Zeer snelle levering

Levering correct en zeer snel, bedankt

Super snelle levering

Om 16 uur besteld, volgende dag het juiste onderdeel binnen, super goed verpakt

supersnelle levering

Op de site makkelijk en snel te vinden wat je nodig hebt en vlot kunnen afrekenen. Volgende dag lag de bestelling al thuis. Top!

Perfecte en correcte onderdelen service

Overzichtelijke website eenvoudige wijze van onderdeel selecteren en betalen. Daarna continu informatie betreffende status van je bestelling. Een echte aanradere

Alles prima en supersnel!

Alles prima en supersnel!

Jammer, niet zoals ik gewend ben.

Ik heb een wasautomaat aanvoerslang besteld en perfect binnen een dag ontvangen. ! Echter de slang was reeds eerder gebruikt. De verpakking was al open en de stickers van de artikel vermelding reeds half verwijderd. En wat nog vervelender was, dat beide rubber afsluitingringen ook verwijderd waren. Moest speciaal naar de winkel om deze alsnog te halen. Meestal kan je bij een wasautomaat niet gemakkelijk bij. Dus moet in een keer goed zijn. Echt jammer . Vandaar voor deze slecht behandelde bestelling helaas maar een ster.

Een vraagteken.

Ik heb heel veel geduld. Ik heb het bestelde onderdeel nog steeds niet ontvangen. Ik hou de moet erin jullie hebben mij op de hoogte gehouden van de leverancie ik hoop het deze week te ontvangen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE