Prima en betrouwbare website

Ik heb een filter besteld voor een black en decker dustbuster kruimeldief. Die prima is geleverd overigens tegen vervoerskosten. Tevens zocht ik voor dezelfde kruimeldief een pre-filter die ik op de website niet kon vinden, maar die ook nodig had. Ook het artikelnummer ingevuld maar niet herkenbaar op de website. Contact gezocht met klantenservice die met het artikelnummer de pre-filter naar voren haalde. Ook deze pre-filter besteld, uiteraard ( jammerlijk) weer tegen de geldende vervoerskosten. Suggestie: het zou handig zijn bij het bestellen van artikelen de eventuele bij artikelen bv.: (zoals filter + pre-filter aan te bevelen met foto erbij). Jammer moest nu twee keer vervoerskosten betalen verder alles prima verlopen.

Duidelijke site, snelle levering

Alweer de zoveelste bestelling die goed verloopt! Alles zoals omschreven en passend bij mijn stofzuiger!

Snelle en correcte levering

De dag na mijn bestelling kwam het onderdeel al aan. Zeer snelle en correcte levering. Top!

Wat je denkt niet te vinden, vindt je hier......

Ook een snelle levering naar Belgie, op vrijdag besteld, zaterdag in huis. Kortom, deze site is fantastisch, ga zo door. Marc Sint-Niklaas Belgie

oplossing probleem en service

onderdeel van mijn apparaat gevonden extra aandacht en keurig geleverd

Duidelijke site, goede onderdelen zoekmachine

Fijne site met grote beschikbaarheid van onderdelen. Met machine code/nummer een duidelijke overzicht van beschikbare onderdelen. Voor 14 jaar oude AEG wasmachine de koolborstels voorradig.

Tot mijn verbazing, zeer korrekt en vlug geleverd

Zeer tevreden over de service

Jammer van de verzendkosten als je het bij een geselecteerde winkel kunt ophalen!

Prima bedrijf, maar jammer van de verzendkosten als je het bij een geselecteerde winkel kunt ophalen! Dit was nooit zo en dat zou ik graag zo houden! Stukje service!!!

Talloze foto's.

Dankzij de website met talloze foto's eindelijk mijn juiste oplader gevonden. Van den Borre kon het niet vinden, en andere sites hadden ook niet de juiste oplader. Na 2 weken zoeken bij europarts eindelijk de juiste gevonden !

Product werd op tijd geleverd. Het juiste stuk geleverd. Zo zuigt mijn stofzuiger weer als nieuw.

duurt heeeeeel lang

helaas werd mijn artikel pas na 3 maanden geleverd. Ik denk dat ze deze vergeten waren. Na diverse keren bellen kwamen ze hier pas achter. voor mij geen 2e keer

Besteld en snel in huis netjes verpakt

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering, goed verpakt

Betaalbaar onderdelen bestellen

Prima website om onderdelen te bestellen. Vergeleken met anderen beter betaalbaar, maar dat is afhankelijk van het afleverpunt. Ik had het geluk dat levering via de plaatselijke winkel het goedkoopst was, maar mogelijk dat je duurder uitkomt als je niet in de buurt van zo'n winkel woont.

Pas perfect

verzendkosten moeten goedkoper zijn. ;)

prima. goede voorraad snelle levering en goede prijs

Even een compliment over mijn bestelling. Super fijn dat alles op voorraad is binnen een paar uur verpakt en verzonden is, en dan ook al de volgende dag al in huis heb.👍en dan was het ook nog wat goedkoper als de concurrent

Na één dag hersteld, wat wil je nog meer?

Duidelijke site, eenvoudige bestelling en zeer snelle levering. Een half uurtje na levering van het ventielblok draaide de wasmachine alweer!

Ben gewoon erg blij mee.

Alles in huis en vlotte levering

Ik had een polyriem nodig voor de wasdroger. Als je het typenummer invoert heb je altijd de juiste... Daarnaast zijn er installatietips op de site die je kunnen helpen.

Je wordt prima geïnformeerd over de status van je bestelling

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Uitstekend geregeld!

Ik ben goed en regelmatig op de hoogte gehouden. Afhalen in de winkel liep goed! Ik geef jullie een 10

Het product was goed. Mijn koelkast werkt weer optimaal

Bestelde artikelen waren niet allemaal origineel kärcher her functioneert wel maar het verschil is zicht en merkbaar

Snelle verzending

Snelle verzending en kwalitatief goede producten.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE