Goede service.

Snelle levering.

Alles op tijd en snel geleverd

En in perfecte staat. Idealiter had ik een kleine video's will zijn om uit te leggen hoe het gemonteerd moest worden maar t'ja t'is weeral duurder ;-)

Zondagmiddag 2 originele Siemens vaatwasseronderdelen besteld, maandagmiddag geleverd met Post NL. Top!

snelle en vlotte aflevering

stuk op een zondag besteld en maandag kon ik het al vervangen,bedankt voor de snelle respons

Uitstekende snelle service.

Ik bestelde onderdelen voor onze koelkast. Ik kreeg meteen antwoord op mijn mail met vragen en de producten werden 24 u later geleverd. Zeer tevreden over de hele service!

TOP

Door het geweldig grote aanbod van onderdelen, was het fijn het juiste onderdeel te vinden dat ik zocht. Mede door de lage prijsdruk kon ik het onderdeel snel bestellen. Was het ook snel geleverd en kon ik het onderdeel snel monteren. De machine draait alweer overuren. Fijn dat er nog leveranciers zijn die onze machine van 11 jaar jong geholpen hebben om weer volop te functioneren. Hartelijk dank voor de eigenaar(s) van deze website.

Gevonden wat ik zocht

Ik zocht thermische zekeringen voor SAECO ķoffìemachine

Dikke prima

Vlotte levering.

Geweldig geholpen

Op zoek naar een onderdeel liep ik vast, zowel in de diagnose van m'n oven als in het zoeken van het juiste onderdeel. Na contact met Europart viel het kwartje en kon ik het juiste onderdeel vervangen. Snelle levering, goede service, top dus!

Perfect , correct , snel

Perfect correct en snelle levering .

Snelle en correcte levering!

Ik had twee artikelen besteld voor mijn Kärcher, waarbij ik niet had opgelet. Artikelen pasten dus niet: eigen schuld!! Gebruik gemaakt van het retourrecht en binnen één dag al de creditnota in mijn mailbox. Top!!

Bestelling volgens omschrijving

Op tijd geleverd met zorg voor verpakking. Prijs kwaliteit is in verhouding.

Verzendkosten iets duurder maar binnen 24uur geleverd

Om 18h00 besteld en volgende dag om 15h00 geleverd. Erg fijn aangezien de bestelde stukken erg nodig waren. Op andere websites waren de verzendkosten iets goedkoper maar erg fijn dat ze ruim binnen de afgesproken tijden leveren.

Snel en kundig

Opzoek naar een snaar voor de droger stelde ik een vraag en kreeg in het weekend meteen antwoord. Met een foto van het type zochten zij het juiste model en stuurde een link. Binnen een paar minuten had ik de juiste snaar. Voor minder dan 3 tientjes doet mijn droger het weer.

Super geweldig.

Een zeer snelle en correcte afhandeling en op een prettige wijze geholpen. Een zeer snelle levering Binnen één dag geleverd uitstekend.

Zeer professioneel

Zeer vriendelijke werknemers

top ! zeer tevreden mee !

goede en snelle levering. Site is overzichtelijk en onderdelen zijn snel te vinden

Mijn bestelling was niet op voorraad, maar werd keurig binnen de beloofde tijd bezorgd.

makkelijk zoeken naar onderdelen

Flessenrek van de koelkast was kapot. Merk en type van de koelkast ingetikt op de website en dan krijg je meteen een volledig overzicht van alle onderdelen. Heel gemakkelijk.

In een woird:voortreffelijk

Onderdeel dat nergens meer te krijgen was. Maar Europart had het. Later op de dag besteld en de volgende dag in huis. En precies het goede onderdeel. Kon niet beter. Europart bedankt!!

Perfecte omschrijving en uitstekende levering

Misschien wat duur, maar ik kon dit artikel nergens anders vinden met de zekerheid dat het dat was wat ik zocht.

Snelle levering, product naar verwachting

's Avonds besteld, 's ochtends gebracht. Perfect!

Ben zeer tevreden over dit bedrijf

Na wat telefonische informatie snel gekocht en snel geleverd. Ik koop al jaren bij EUROPART en gaat goed. Jammer dat EUROPART geen winkel (meer) in de buurt heeft. Scheelt ook verzendkosten die best hoog zijn. Fijn dat de website ( na inloggen ) aangeeft wat je in het verleden gekocht hebt, scheelt een hoop uitzoekwerk......moest er wel even aan wennen maar als je het door hebt is het bijzonder fijn.

bezorgkostenbeleid

De vraag is of je 6 euro bezorgkosten moet berekenen voor een artikel dat in een enveloppe door de brievenbus kan.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE