Snel en degelijk bezorgd, dure bezorging, detail niet verkijgbaar

Ik zocht een afdichtring maar ik kon alleen het hele ventiel kopen. In principe niet zo'n probleem. Wel jammer dat het niet goedkoper als brievenbuspakket verzonden kon worden. Het versturen van iets kleins was nu duurder dan het onderdeel. Zeer snel bezorgd waardoor ik mijn apparaat weer snel kon gebruiken.

Erg snel en geweldige producten

Vóór 23:00 besteld en de volgende ochtend om 11:00 in huis! Geweldig!

Tevreden

Snel en goed

Overzichtelijke website, duidelijk bestelproces met veel bevestigingen van de voortgang (per e-mail). De ene avond besteld, de andere avond geleverd.

Correcte prijs en snelle levering

Goed geregeld, snelle service en levering

Alles ging prima en snel! Top om zo in deze tijden aan je onderdelen te komen. Regards Stef

Perfecte snelle service!’

Een onderdeel van een machine van 30 jaar oud, was gemakkelijk te vinden op de site. ‘sAvonds besteld, en de volgende middag geleverd. Super!

Daad bij het woord

Daad bij het woord

Super goed geholpen

Goed geholpen met een oplossing voor mijn probleem

Snel en goed

Veel artikelen

Goed, juist en snel

Gemakkelijk het juiste onderdeel te vinden en snelle levering

Gewoon heel goed

Ik kon snel en goed mijn onderdeel vinden op de website. Het onderdeel kon direct geleverd worden in tegenstelling andere leveranciers. Dus ik kon mijn probleem de volgende dag oplossen

Super snel en goed

De bestelling werd de dag erna geleverd en de prijs was minder dan andere websites

Alles goed gegaan

Bestelling goed verlopen

Heel goeie service , snelle levering

Snel goed en duidelijk contact

Duidelijk bestelproces. Snelle levering. Jammer dat er verzendkosten gevraagd worden voor een onderdeel dat waarschijnlijk vooradig is in de winkel en in diezelfde winkel werd afgehaald

Prima webshop

Snel geleverd en goed verpakt.

Philips borstel voor stofzuiger gekocht

Prima verzorging van de order. Kom er thuis achter dat onderdeel iets afwijkt van origineel. Afhalen in winkel was handig.

Snelle afwikkeling, goede kwaliteit

Goede service, overzichtelijke website.

Snelle levering en goede communicatie

Ik heb snel het bestelde artikel ontvangen en hierover op correcte wijze bericht ontvangen

snel geleverd

Wasmachine pomp besteld. Snel geleverd zoals beloofd. Alles werkt weet.

Topper

Zeer snelle levering en goede prijs!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE