Snel en compleet

Duidelijke website en snelle levering

precies wat ik nodig had en snel

precies wat ik nodig had en snel, volgende keer weer

Goed geregeld

Snelle levering. Goed verpakt.

Was op zoek naar scharnieren voor mijn 12 jaar oude koelkast. Kwam al gauw op de website van Europart terecht. Toch was het heel moeilijk om de juiste scharnieren te vinden. Toen maar gebeld en degene aan de lijn heeft me met behulp van door haar gevraagde gegevens van de koelkast zeer goed geholpen. Ze heeft me via een mail de offerte opgestuurd met daarin een link waarmee ik op de juiste plek van de website kwam waar mijn bestelling al klaar stond. Uitstekende service.

Subliem en verrassend snelle levering en service

Na frustratie tijdens het stofzuigen heb ik op een zeer duidelijke en informatieve site een vervangende stofzuigermond gezocht en gevonden. Dat was om 20u00 's avonds. Wat schertst mijn verbazing dat ik 's morgens om 11u00 het onderdeel aan de deur afgeleverd kreeg. Zo snel. En niet minder onbelangrijk. Het was de juiste.

Goed en snel

Heel snel geleverd En voor leuke prijs

Heel goed, enkel jammer van PostNL

Het betaalproces kon beter, ik denk dat ik een paar keer dezelfde info moest geven omdat de pagina ergens herlaadt. Heel jammer dat jullie met PostNL werken: "PostNL zet kinderen, zwartwerkers en ongedocumenteerde personen in om pakjes rond te brengen in ons land" https://www.hln.be/binnenland/onze-journalist-legt-sociale-******-bloot-postnl-zet-kinderen-zwartwerkers-en-ongedocumenteerde-personen-in-om-pakjes-rond-te-brengen-in-ons-land~a731e78c/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Duidelijke site, snelle levering

Voor 22.00u besteld is de volgende dag leveren. Webshop is duidelijk en werkt prima.

Product zoals beschreven en snel geleverd

Goede kwaliteit en service

Online besteld en supersnel geleverd

Online bestelling geplaatst en via DHL werd mijn bestelling de volgende dag geleverd

snelle en correcte levering!

Overzichtelijke site, duidelijke productinformate.

origineel onderdeel en snel geleverd

perfecte vervanging voor defect onderdeel

Aanrader

Bestelling kwam de volgende dag aan, zoals vermeld bij aankoop, en keurig verpakt. Site was makkelijk te navigeren en product voldeed aan omschrijving.

Snelle service en goeie kwaliteit

Einde middag besteld, volgende dag in huis

Goeie en vlotte service

Het bestelde produkt heb ik zeer vlot bij jullie kunnen vinden en bestellen. De beloofde levertermijn werd gehaald.

super goed en snel gedaan

super goed en super snel

Helemaal top!

Snel geleverd!

Onderdeel voor stofzuiger dat 3 maanden geleden bij Europarts was besteld (Miele) ging alweer kapot (2de keer). Kreeg als garantie de volgende dag een nieuw onderdeel toegestuurd.

niets op aan temerken

apparaat niet in voorraad maar geleverd nog voor de verwachte ontvangstdatum

perfect bedrijf goede prijs en lost problemen op zou als dat hoord

mijn ervaringen is 100% met dit bedrijf zij lossen alle problemen gewoon op originele tot vervangers toe.

Klasse nok van draaischijf Siemens magnetron binnen 1 dag geleverd

Via grando keukens kreeg ik een link van jullie om een onderdeel te bestellen jullie hebben veel in voorraad was binnen 1 dag binnen

ok

top