Duidelijke mails, en snelle levering

Prima bedrijf

goed en snel

goed en snel

alles volgens afspraak

top

Prima service en verzending

In een klik te bestellen en op tijd verzonden en afgeleverd.

Bestellen was makkelijk en snel mijn onderdeel binnen, geweldig

snelle en goede klantenservice

Een bestelling gedaan, dag daarna ontvangen. zeer tevreden over de service, wordt goed op de hoogte gehouden over de bestelling en bezorging van het product. min punt: product is minder kwaliteit (niet origineel)

Supersnelle levering, betrouwbaar.

Altijd prima

Artikel besteld snel geleverd.

30 december besteld; 31 december geleverd.

Gewoon goede levering zoals het hoort!!

Top.

Makkelijk te bestellen en supersnel geldverd.

Goede en vriendelijke service!

Ik had zelf iets niet goed gedaan, maar werd supervriendelijk te woord gestaan door de klantenservice en werd mijn fout gecorrigeerd. Ik bestelde een prijzige (!) vrieslade, werd snel geleverd.

Super snelle levering

Snel en product van de kwaliteit die je verwacht

goed en vlotte levering

Snel geleverd alleen de bezorger lgaf aan dat adres onbekend was hierop gebeld en werd er gelijk nieuw onderdeel opgestuurd en deze kwam wel aan door een goede bezorger!!!

Snel, betaalbaar en correct!

Perfect. Snelle levering, betaalbaar onderdeel en correct onderdeel gekregen. Wat kan je in 2022 nog meer wensen?

Goede ervaring met europart ,was voorheen ook al in een winkel in Nieuw Vennep, helaas is die met pensioen gegaan. Online werkt het ook erg goed

Een TOP ervaring!

Het benodigde onderdeel vrij makkelijk gevonden op de website. Bestelling simpel en zoals op de site beloofd, volgende dag in huis. Een aanrader voor als je wat te repareren hebt!

Bestelling snel en goed gearriveerd.

Kon wat ik zocht snel vinden, besteld, betaald en kreeg heel snel bericht dat het artikel klaarlag om af te halen bij de winkel die ik gekozen had. Top.

goede snelle service en levering

goede en snelle service en levering van het juiste product wat ik nodig had.

snel en correct

snel en correct

Tevreden over snelle en correcte levering

Het artikel voldeed helemaal aan onze verwachtingen en werd heel snel geleverd.

Inderdaad de volgende dag geleverd en de verwachte kwaliteit.

Gewoon geweldig

Zeer snel en heel netjes alles geregeld. Top.

Prima Website, duidelijke uitleg waar het onderdeel op past

Ik had een vaatwasser opgeslagen en tijdens het transport was de afvoerslang beschadigd. Deze gedemonteerd en met de machine gegevens gezocht op de website van Europart en daar het juiste onderdeel gevonden. Nu gemonteerd en alhoewel de aansluiting van de slang iets kleiner was, past de slang goed en is nu gemonteerd!

verrast

vlotte opzoeking van het nodige onderdeel snelle levering Top , hier bestel ik met zekerheid nog.

Heel snel geleverd

15 Weegschaalstraat