Heel snel geleverd

Prima, het bestelde binnen 24 uur bezorgd..

Heldere website, waarop ik de vrieslade voor precies mijn type Liebherr vriezer snel kon vinden en die zekerheid gaf dat het de juiste was. Goede prijs t.o.v. andere webwinkels. Uitvoerige mailberichten tijdens verwerking en transport. Correcte bezorging binnen 24 uur. Prima dus.

Snel verzonden. Perfecte service.

Perfect.

Snel en goed

Onderdeel duidelijk omschreven op site. Snel geleverd. Verzendkosten iets te hoog. Verder prima.

Besteld en volgende dag kon ik het afhalen,zeer snel en product in orde.

Makkelijk, snel en goede klanten service!

Heel handig en makkelijk om onderdelen te vinden die je nodig hebt op hun website! Ben keurig geholpen indien je vragen hebt en snelle service!

betreft : Siemens 00354135 Manchet Hoog model (wasmachine) Artikel was duidelijk in de website te bekijken, en de artikel nr. etc was ook simpel te vinden of te vergelijken. Prijs was ook goed onder de 40 euro, geleverd binnen een dag . Dus helemaal goed.

Alles okay!

Alles okay!

Feedback over het deurrubber van Beko vaatwasser

Even feedback over het plaatsen van het deurrubber van de Beko vaatwasser. Helaas was hier niks over te vinden op YouTube.....Na aanwijzingen van de verkoper in Nijmegen, kon ik het rubber er zo uithalen en de nieuwe erin drukken. Achteraf bleek, dat ik nog geen schroef hoefde los te draaien van het deurpaneel! Dank voor jullie hulp en de vlotte levering. M.vr.gr. Sjaak Hendriks

Mijn koelskast is weer zo goed als nieuw

correct, snel en alles zoals afgesproken. Zeker volgende keer weer.

Besteld, bevestigd en direct het juiste geleverd. PERFECT

Snelle levering.

Wat ik om zocht dat hadden jullie.

Prima geleverd

Prima en heel snel geleverd

Snelle levering in. Vergelijking met andere.

Superservice !

Pakje wet niet geleverd maar onmiddellijk actie genomen zodat het direct in orde kwam.

Snelle correcte levering

Overzichtelijke website en daardoor snel gevonden wat ik zocht. De levering was ook snel en correct

product in goede staat geleverd

Uitstekende service

Zeer behulpzaam bij het vinden van de juiste spullen

Veel keuze en Snel geleverd

Onderdeel binnen de 24h geleverd en paste perfect.

Uitstekende producten en snelle levering

Uitstekende producten en snelle levering. Dag later bezorgd. Top.

uitstekend zoals het hoort !

duidelijk, snel en professioneel .

Supergeregeld

Super geregeld. Vandaag besteld en de volgende dag al in huis. Top

Zeer vlotte service!

Keuze is reuze

Europarlement heeft heel veel onderdelen, voor je huishoudelijke apparaten, Keuze genoeg.. gemakkelijk online te bestellen en af te hale bij de winkel. Prima service

Goed en snel

Binnen 24 uren aangeleverd en gemonteerd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE