Zaterdags iets besteld en maandags al geleverd. Top!

Goede betrouwbare webshop

Betrouwbare webshop. Keuze maken van de artikelen gaat op een simpele manier. Zo heb je altijd het juiste artikel.

Meteen gevonden

Het onderdeel dat ik zocht was makkelijk te vinden bij Europart. Hun website maakt het heel eenvoudig om het onderdeel te identificeren dat past bij mijn koelkast. Bij andere leveranciers was het veel te ingewikkeld. De verzending kwam snel. Ik ben heel erg tevreden.

Op de website artikel opgezocht (vrij simpel), besteld en de volgende dag al om 16.00uur binnen.

Goed en snel

Goede producten en snelle levering

Snelle services

Ik was op zoek naar een klem voor onze combimagnetron. Ik kwam terecht bij Europart! Duidelijke informatie en snelle levering! Aanrader voor een volgende keer!

onderdelen pelgrim

Originele onderdelen snel geleverd

Als een Gorilla!

Op zondag besteld en maandag in huis.

Zeer snelle levering….

op zondag besteld, maandagochtend in huis

beste online ervaring ooit meegemaakt kwa levering en product

Top en snelle levering

Al vaker besteld. Altijd de goede onderdelen gekregen en de levering was snel.

Er is niets mis met de bestelling en levering. Helaas word je na een bestelling lasting gevallen me een enquête. Wat in mijn opinie erg irritant is en wat ik van mijn omgeving hoor ook. Beter is zelf te analyseren wat er eventueel niet goed gaat aan de hand van klachten.

Super snel

Goeie snelle levering ondanks feestdagen tussenzat

DHL heeft mijn bestelde artikel defect afgeleverd. Duidelijk schade door transport Europart pakte dat gelijk op en de volgende dag een nieuw artikel in huis.

Overzichtelijk, snelle levering

Op zoek naar een scharnier voor een LG Combi koel/vries. Snel gevonden, acceptabele prijs en snel geleverd! Top!

Super en snel

Vlotte en correcte levering

De bestelde stofzuiger filters, werden snel en in goede staat geleverd. Prima service

Top Service

Heel tevreden over product en levering

perfecte levering

Perfecte levering en produkt

Hallo, een zee aan keuze!! Goed overzicht en een super snelle service. En als je hem dan het en hij past ook nog HELEMAAL TOP

De eerste keer dat ik hier iets besteld heb. Ik zocht iets voor mijn Dyson en vond het juiste artikel voor een goed prijs en we kunnen weer zonder ergernis stofzuigen☺

Lange levertijd

Na 10 dagen nog steeds niet ontvangen. Zou vandaag geleverd worden maar niets ontvangen. Begrijp niet dat een klein onderdeeltje met een dure pakjesdienst wordt vertuurd en niet gewoon in een envelop met de post.

verkeerde onderdelen geleverd

verkeerd onderdeel geleverd

Goede klantendienst

3 onderdelen besteld en betaald, slechts 2 geleverd in de doos. Na mijn eerste review werd ik onmiddellijk gecontacteerd door Remco van de klantendienst, hij stelde zonder aarzelen voor om het ontbrekende onderdeel na te sturen. Het is pas wanneer er iets fout gaat, en dat kan bij iedereen gebeuren aangezien we met mensen werken, dat je kan ervaren hoe de dienst naverkoop van een bedrijf werkt, in dit geval TOP!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE