Top top top!

Razendsnelle levering, duidelijke website en kwaliteitsvol product. Aanrader!

Gewoon goed.

Woensdag 29 dec voor 11.00 de thermostaten voor mijn droger besteld besteld en de volgende dag in huis. Perfecto.

Helemaal top

Inclusief de telefonische ondersteuning een zeer positieve ervaring.

Goedemorgen service, snelle levering!!

Goed bevallen, een dikke duim omhoog verdient

Juist onderdeel geleverd en snel.

Zoals boven snelle levering, het goede onderdeel (deurgreep) wasdroger.

Prima!!

Producten goed te vinden op de website. Eenvoudig en snel te bestellen. We hadden het vestekde onderdeel snel in huis. Prima!!

Ondanks de drukke feestdagen prima levering na mijn bestelling.

snel en goed

snel besteld op tijd geleverd en allesklopte

Nette prijs, goed product en snelle levering

Ik kon het gewenste product voor mijn nespresso apparaat goed vinden op de website en makkelijk bestellen. Levering was snel en product voldeed exact aan de verwachting.

Goed en vakkundig geholpen

Eerst een schema van de opbouw vd binnenkant vd koelkast ontvangen, zodat ik de juiste glasplaat kon bestellen. De betreffende glasplaat besteld en deze kwam binnen 24 uur

Het onderdeel dat ik nodig had snel bij mij in de buurt op te halen.

Mijn stofzuiger kan weer jaren vooruit, Dyson zelf had het onderdeel niet meer, maar Europart wel, en tegen een eerlijke prijs. Bovendien kon ik het bij een vestiging in de buurt afhalen. Geld bespaard en duurzaam!

Alles vlug en goed verpakt geleverd.

Snelle correcte levering

Onderdeel besteld voor Siemens koffie machine. Makkelijk te vinden ic met serienummer en snelle levering

Het juiste artikel en ook tijdens de drukste tijd van het jaar cinfirn adspraak ontvangen..

Super!!!

Handelen klachten uitstekend af!

Pomp van onze wasmachine moest worden vervangen en ik koos voor een imitatie onderdeel. Helaas bleek dit nieuwe onderdeel zo lek als een mandje te zijn. Dan moet, normaal gezien, dit worden teruggezonden ter beoordeling voor garantie. Foto's waren gelukkig voldoende bewijs dat dit onderdeel toch echt niet in orde was. Dus weer een nieuwe besteld, nu wel origineel, terwijl de imitatie pomp op papier voor de administratie is geretourneerd. Het geld van de kapotte pomp staat alweer op de rekening. Een ding, DHL haalt het niet bij PostNL dus kies voor PostNL bij verzending!

Prettige klantenservice en supersnelle levering

Contact met de klantenservice was snel en efficiënt.Levering zeer snel.

Snel het juiste onderdeel

Typenummer ingevoerd, onderdelenlijst bekeken en besteld. Volgende dag geleverd en de droger draait weer. Top

De foto van de korf was handig om zeker te weten dat ik ook het juiste model bestelde, gelijk met het serienummer van het toestel. En het strafste vond ik dat het de volgende dag al geleverd was, zeker in deze tijden. Hier een tevreden klant!

Zeer tevreden.

31-12-2021 Schanier koelkast besteld, de volgende dag in huis (ondanks drukte laatste week december). Door eigen toedoen verkeerde schanier besteld, en na telefonisch contact geholpen aan het goede schanier die ook weer de volgende dag werd geleverd. Direct werd een retourfactuur gestuurd en geld overgemaakt. Al met al een prima service en vlotte levering.

Slecht

Niets ontvangen...wel betaald Ik kreeg afgelopen maandag het bericht dat mijn bestelling zou zijn geleverd... Niets ontvangen.. Dus een zoektocht in de buurt...geen briefje in de bus... DHL gebeld... Nog geen bericht... Waren miele onderdelen... Jammer.... Met de kerst wordt het afwassen.... Is nog maar de vraag of ik überhaupt bericht krijg van DHL...

Goede snelle service

De bestelling is zeer snel bezorgd geweest, zelfs met het eindejaar.

Duidelijk, snel en goed en op tijd geleverd

De rubber ring voor mijn 35 jaar oude Tefal hogedrukpan was niet vja Tefal verkrjjgbaar, maar wel bij jullie. Jammer van de grote doos als verpakking 18 x 18 x 50cm, terwijl de ring in fabrieksdoos makkelijk door de brievenbus had gekund

Vlot, snel en correct

Vlotte, snelle en correcte service én prima prijzen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE