deskundig, betrouwbaar en supersnel
ik had een oude wasdroger van Hotpoint Ariston heb met behulp v. Kees. van de klantenservice een en ander goed doorgesproken, dat mijn verwarmingselement stuk was en dat ik hiervoor een keurige offerte kreeg. na verschillende telefoontjes van mij , heeft Kees uitgezocht dat ik geen extra thermostaat hoefde te bestellen, want die zat hier standaard op vast dat scheelde werk en kosten , ik had namelijk een recente foto gestuurd van mijn thermostaat
na bevestiging hiervan heb ik het besteld en na onderzoek blijkt dat er meer kapot is als alleen de thermostaat, het kan ook de module zijn , want de foutmelding F 05 bleef bestaan, en de pomp of drukschakelaar is niet defect , het is ongebruikt het verwarmingselement voor deze wasdroger. in overleg heb ik een retour aangemaakt en een RMA no. ontvangen voor de verwerking en is het met DHL op 30 december geretourneerd , de wasdroger gaat naar het milieu park en is niet meer de moeite waard voor verder reparatie of onderdelen. het was fijn geweest als ik met de verwarmingselement het weer had gefixt. helaas .... maar het onderdeel was perfect passend.