Nog altijd niets ontvangen
Ik kan in deze Europart tot hiertoe niets verwijten, maar ik schreef hen onlangs mijn ervaring en wacht op antwoord. Dus m.a.w. wordt vervolgd! Mijn ervaring: Geachte,
Bij deze wens ik met klem mijn ongenoegen te uiten ivm de bezorging van mijn pakket.
Ik heb al vanalles meegemaakt met PostNL, t.e.m. het kwijtraken van een pakket onlangs nog, dus ik ben echt geen fan van deze koerierdienst, maar dit spant toch wel weer de kroon. Dit kan je niet ernstig meer noemen. Ik kan begrijpen dat je omwille van omstandigheden je pakket eens niet op het afgesproken tijdstip kunt leveren, maar dan lever je het minstens de volgende dag als eerste af, zou mij toch normaal lijken. Helaas bij PostNL is niets normaal. En om uitleg vragen bij hen heeft ook al geen zin. Als je ze al te pakken krijgt sturen ze je steeds wandelen met standaard antwoorden. Ik ben dat bedrijfje echt wel beu. Graag had ik van jullie een correcte reactie ontvangen wanneer ik mijn pakje mag verwachten. Het gaat hier tenslotte om een riem van een wasmachine. Mijn dochter zit nu reeds meer dan een week zonder wasmachine. Ik kan jullie verzekeren dat dat geen lolletje is, zeker niet met een kind.
Nog een fijne dag.