Uitstekende en snelle service

's Avonds net voor 22u besteld en de volgende middag keurig verpakt in huis. Top services en super snel. Bedankt.

snel geleverd en goede product

Nadat ik het koelkastnummer wist, waren de producten precies wat ik zocht. Ook al was het koelkastmodel 11 jaar oud, de onderdelen pasten precies en waren er snel.

goed, snel, betrouwbaar

onderdeel besteld voor onze koffiezet apparaat, volgende dag geleverd. door mij geplaatst en werkt perfect Dus snelle service van Europart

Sublieme service

Onderdeel vandaag besteld, morgen geleverd. Keer op keer dik in orde. Prijzen zijn zeer goed, geleverde onderdelen zijn steeds van hoge kwaliteit, ook de 'alternatieve' of 'witte producten' genoemd. Voor onderdelen witgoed, is dit de eerste webshop die je moet raadplegen.

Goede en snelle levering

Het onderdeel dat ik zocht was snel te vinden op de site. Na bestellen was het ook heel snel verzonden en bezorgd. Ik ben dik tevreden

Vlotte bestelling en snelle verzorgde levering, top!

Prima klantvriendelijke service, een aanrader!

Snelle en correcte levering

Twee keer kort na elkaar besteld bij Europart en beide keren netjes de volgende dag bezorgd. De website heeft goede informatie over de onderdelen en de compatibiliteit.

Top geregeld

Snel kunnen vinden, snel kunnen bestellen en snel geleverd. Kortom, top!

Duidelijke site makkelijk zoeken en bestellen en de producten vlot in huis. Kortweg PERFECT

niet zo goed deze keer

het slangetje wat ik besteld had was net zo duur als de verzendkosten dit had makkelijk als briefpost voor €1 verzonden kunnen worden ipv DHL pakketpost van bijna €7 verder heeft het 5 weken geduurd voordat het slangetje er was achteraf spijt dat ik het niet bij de Handyman heb gekocht daar was het slangetje binnen een dag leverbaar voor dezelfde prijs plus €1 bestelkosten ik heb voor Europart gekozen vanwege goeie ervaringen met eerdere bestellingen maar deze keer krijgen jullie toch een onvoldoende en voor een volgende keer weet ik het nog niet Europart of Handyman?

super

ik ben zeer blij zelfde dag , en melding is in behandeling en word binnen 24 uur geleverd perfect mijn volgende onderdeel gat via europart bedankt

Moeilijk te verkrijgen onderdelen hier wel in assortiment voor een normale prijs.

Snel besteld, snel bezorgd en vooral goed assortiment en een goede prijs

Ups and downs

Het contact was redelijk goed, niet al te lange wachttijd en vriendelijke medewerker. Duidelijke uitleg en geduld. Wat ik ook prettig vond was de extra controle van de medewerker of het wel het juiste onderdeel was want het zag er namelijk iets anders uit dan het origineel. Het enige maar dan ook super nadeel is de verzendttijd. Je betaalt aardig wat verzendkosten met de melding morgen in huis maar het duurt bijna een week voordat ik het thuis bezorgd kreeg. Hierdoor zal ik hoogst volgende keer ergens anders bestellen, jammer.

Onze ovenschotel op zondag besteld, maandagmiddag al geleverd. Prima

Precies wat ik had gevraagd heb ik gekregen en snel ook

ga zo door

Heel duidelijke webshop met redelijke prijzen. Handig zoeken ook

Helaas beloften op de site dat je het de volgende dag ontvangt, na 5 dgn nog niet ontvangen.

Heb een bestelling gedaan en bewust gekozen voor europart gezien zij aangaven dezelfde dag nog verzonden dus de volgende dag in huis. Helaas na 5 dgn nog niet ontvangen. Erg teleurstellend.

Weer prima geslaagd, snel geregeld via duidelijke website

Niet voor de eerste keer voor belangrijke onderdelen, deze keer van mijn baardtrimmer via goed gedocumenteerde website makkelijk gevonden en via duidelijk formulier besteld en er voor gekozen om gratis in de winkel op te halen omdat ik daar toch regelmatig in de buurt moet zijn. Bezorging tegen redelijke vergoeding voor mijn kleine bestelling natuurlijk ook mogelijk. Keuze gemaakt voor bij mij passende methode van betaling was ook makkelijk en veilig te doen. Meteen ook ontkalker voor mijn espressomachine besteld zodat ik er voorlopig weer tegen kan. Via de mail meteen al duidelijke bevestiging van de bestelling net als de duidelijke factuur en later het afhaalbewijs binnen gekregen. Netjes en vriendelijk geholpen in de winkel en dus helemaal tevreden.

Een minpuntje is de transportkosten

Supersnelle levering

Levertijd echt heel kort.

Goede aftersales

Na een telefoontje goed geholpen met het plaatsen van de riem voor de droger. De juiste tips gekregen.

Volkomen volgens verwachting.

Prima prijs en correcte levering volgens afspraak de volgende dag. (Zelfs op de maandag geleverd!) De deurmanchet past perfect en lekt niet. De Bosch Wasmachine draait alweer.

Tevreden

Goed verpakt snel geleverd makkelijk zoeken op type nummer

Goede hulp en snelle levering

Goede hulp en snelle levering

Verkeerd product

Ik zocht de nieuwe afvoerpomp op via serie nummer van de wasmachine, dat klopte op de website perfect met het model en merk. Wanneer de pomp echter toekwam, paste deze niet.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE