Reserve-onderdelen voor oude Miele nog steeds verkrijgbaar

Van onze Miele vaatwasser was een wieltje van de bovenste korf defect. Tot mijn verrassing bleek het nog steeds verkrijbaar en wel in twee versies: origineel Miele en van en goede namaak. Ik heb de namaak besteld, want die was € 2,- goedkoper en blijkt even degelijk. Tijdens de montage bleek ook een onderdeel van het sproeisysteem gebroken. Helaas was dat voorlopig niet leverbaar, maar ik hoop binnenkort bericht te krijgen dat het weer op voorraad is.

Snel bestelling in huis.

Snel

Makkelijk bestellen

OK, zoals aangekondigd

OK, zoals aangekondigd

snelle levering, correcte onderdeel

levering super snel en correcte onderdelen ontvangen, over werkt weer als een zonnetje

Snel en netjes geleverd!

Voor mijn stofzuiger zocht ik een filter. Nergens te vinden, maar hier wel! En nog keuze uit de orginele en een imitatie. Website is overzichtelijk, makkelijk bestelproces en uiteindelijk snel en netjes bezorgd.

in een woord prima

goed product goede prijs goed verpakt en snel geleverd

Super snelle levering !!!

Precies gevonden wat ik nodig had, en snel na bestellen in huis, klaar voor gebruik

juiste onderdeel

onderdeel zeer vlug geleverd

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

******

Mijn bestelling is betaald en nooit aangekomen!!!

zoals het hoort !

GEEN

Ik heb nog steeds NIETS ontvangen , ik ga dat aan niemand aanbevelen , ik hoop dat ik dat vlug ontvang ....................

Pakket nog steeds niet geleverd.

Post nl verplaatst elke dag de leverdatum. Graag dringend actie

Snel en juiste onderdeel

Zie boven

Snelle levering van het gewenste product.

Supersnel

Op zondag besteld, op maandag in huis! Helemaal top!

Snel bezorgd, onderdeel past

Had een nieuwe oplader nodig voor m'n wake up light. Snel bezorgd en het werkte. Wel wat duur vond ik, maar de enige aanbieder die het überhaupt in de aanbieding had.

Snel en correct, prijs ok

Het onderdeel is zoals beschreven. Europart had het op stock aan een goede prijs in tegenstelling tot de producent (dyson) zelf.

juiste product snel geleverd

zondags besteld en maandag al geleverd door DHL.

Makkelijk te vinden welke het juiste onderdeel is.

Alles prima

Snel en goed!

Goed en snel....

Betrouwbaar bedrijf.

Ik heb wel een paar weken moeten wachten op mijn bestelling. Net toen ik wilde gaan informeren of het bestelde nog zou arriveren, kreeg ik bericht dat het onderweg was.

Duidelijk, snel en betaalbaar.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE