Eenvoudig het onderdeel te vinden en te monteren.

Zoeken op type machine, keuze uit origineel of imitatie. Pakje komt keurig aan en binnen een kwartier gefikst. Hulde aan Europarts

Correcte service en levering

Alles volgens informatie geleverd

was blij dat ik zo snel een nieuwe filter kon kopen

alles zeer correct verlopen

Retour moet je zelf betalen..

Ik moet zeggen dat het onderdeel snel thuis bezorgd werd. Namelijk de volgende dag al. Netjes verpakt. Alleen het onderdeel paste niet. Dus retour. Deze verzendkosten moet je zelf betalen. Dus 2x 7,10 moeten betalen voor een verkeerd geleverd onderdeel. Jammer!

Uitstekend !

Moeilijk product om te vinden maar bij Europart ging dat heel goed. Levering was snel en keurig in orde. Complimenten !

Spoedige levering zoals altijd, je ontvangt wat je op de website ziet.

Wasmachine onderdelen gekocht, levering binnen 24 uur. Onderdelen gemonteerd en wasmachine draait weer als vanouds.

betrouwbare service en juiste onderdelen, snelle levering

Uiteindelijk had ik het onderdeel niet nodig want ik merkte te laat dat gans het toestel naar de knoppen was. Ik mocht het onderdeel meteen terugsturen wat ook een plus is. ik geef echter geen 10 omdat de instructies voor retourneren beter kunnen (wat onnauwkeurig en onvolledig)

Onderdeel stond niet op de website,daarna gemaild en ze konden het leveren ,goede service

Zéér goede service en klantvriendelijkheid

We hadden een fout artikel besteld, tot na de "kantooruren" heeft men via mailing geholpen om het juiste artikel te kunnen selecteren en bijgevolg aan te kopen. Het retourneren van het fout bestelde artikel verliep enorm vlot en snel! Een service en klantvriendelijkheid die anno 2021 nog moeilijk te vinden is, vind je hier dus wél! Dikke duim!

Heel goed overzicht van de artikelen via de webshop en snel bezorgdi

Eenvoudige bestellings systeem. Snelle levering.

Europart heeft geleverd volgens afspraak .

Over het artikel ben ik zeer ontevreden. Helaas mag ik het niet terugsturen anders had ik dat gedaan. De scheerkoppen maken het lawaai van een grasmaaier.

Goede prijs, snelle levering……Top.

Deze is een aanrader.

Geheel conform verwachting

Product kwam volledig overeen met de beschrijving en snel geleverd.

Het pakketje is keurig bezorgd

Prima ervaring

Bestelling snel, zoals beloofd, de volgende dag zonder problemen ontvangen.

dishwasher have left & right side rubber but I have received only one side ! Price of the rubber for only one piece I feel expensive.Rest of the things were complete. Delivery is faster .

Een internet bedrijf wat werkt zoals het hoort!

Op alle punten scoort de dienst verlening in mijn ogen optimaal. Juist omdat ik onderdelen wilde retourneren, heb ik ook ervaring met de afwikkeling daarvan. Het loopt alle fronten zoals je dat wil.

Prima artikelen en service. Snel en goed.

Een stofzuigerpistool besteld van een onbekend merk, die kostte namelijk de helft van een echte Miele. Volgende dag ontvangen en past precies. Blij mee, kan weer een paar jaar voort met mijn stofzuiger.

Goede levering goed product goede prijs

Goedkoop en origineel onderdeel

Snel geleverd, origineel onderdeel en duidelijk te vinden

Hij past

Zocht een scheerhoofd voor mijn electrische scheerapparaat en Europart had ze.

zeer goed

alles is heel vlot verlopen.

Besteld en de volgende dag in huis

Besteld en de volgende dag in huis.

Zocht onderdelen voor mijn 8 jaar oude Ikea Skinande vaatwasser. En warempel, het was allemaal op voorraad. De volgende dag werd alles netjes geleverd en heb Ik het kunnen installeren. Alles werkt. Bedankt

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE