Juiste onderdeel geleverd, op tijd opgestuurd.

Artikel was snel verstuurd als pakket gekozen voor postnl andere dag bezorgen, helaas pas na 2 dagen geleverd. Pakketje paste gewoon in de brievenbus, vreemd dat daar dan ruim 6 euro voor betaald moet worden, dit kan ook goedkoper voor de klant als brievenbus pakketje. Onderdeel is naar wens en het apparaat werkt weer als vanouds.

Onderdeel werkt en kwam op tijd

Zie boven

Snel en goed

Super snelle levering

Jammer dat DHL niet volgens opgegeven tijden niet geleverd heeft

DHL gaf aan tussen 13:50 en 17:50 uur aan de deur te leveren Thuis blijven wachten Kreeg om 17:59 uur per e-mail bevestiging dat het artikel geleverd was; echter om 18:45 uur ontving ik het pakje pas

Makkelijk zelf te monteren

Heel makkelijk terug te vinden onderdelen en snelle levering!

tip top in orde op alles

een zeer goede servce alles prima doe zo verder

Prima product ,snelle bezorging

Prima bedrijf, producten tegen een betaalbare prijs.

Nog nooit problemen gehad met bestellingen

Alles is steeds in orde.

Een handvat van een verouderd model koel/vries combinatie gebroken en kon v9a Europart een nieuwe bestellen. 3 dagen later werd het bezorgd. En hij past perfect. Super !

Probleemloos

Geen problemen met zowel bestelling als levering

Vlot

Easy selection - fast delivery. Resulted in a 5min repair.

Snelle verzending

Het product dat ik ontving was goed verpakt. Het product is zo snel mogelijk bij mij terecht gekomen. Ik kreeg voor elke stap mail. Het is een echt professioneel bedrijf.

Een prettige ervaring.

Het juiste product Snel in huis.

Snelle levering. Zeer ruim assortiment van onderdelen.

Snelle levering. Zeer groot assortiment onderdelen.

De bestelde onderdelen hadden wij binnen 24 uur in huis.

Fijne website en snelle levering

Slot van vaatwasser was kapot. Via website van Europart snel het gewenste onderdeel gevonden en besteld. De volgende dag in huis. Geweldig.

Juiste levering

Op tijd de juiste levering

Goed passend onderdeel

Onderdeel is volgens de omschrijving en op tijd geleverd.

Mag het ook in een woord? Geweldig!!

Ik heb maar 1 ervaring en die is perfect!!

Snel het juiste product gevonden

Het was even zoeken naar het juiste product, maar bij Europart was het snel gevonden. Dank!

Gewoon goed!

Producten werden de volgende dag bezorgd. Ook heel tevreden met de producten, zoals het op de website was afgebeeld.

Perfect geregeld en heel snel geleverd

Op mijn vraag of het onderdeel wat ik wilde kopen het juiste was kreeg ik snel een offerte met kant en klare link en een simpele bouwbeschrijving opgestuurd. Zeer goede service dus. Het onderdeel kwam de volgende dag ... geen negatieve punten.

Gewoon goed en snel

Gewoon prima juiste onderdelen geleverd.

fijne website en snelle levering

De site is overzichtelijk met foto's van onderdelen. Levering was snel. Niet vergeten: hulde aan de bezorgers en al diegene die het bestelproces uitvoeren. Daar moeten wij ook wel eens bij stilstaan, niet!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE