Alles is prima, lage prijzen, snelle verzending

Alles is prima, lage prijzen, snelle verzending

Snelle levering en keurige persoon die het afleverde.

Snel en goede kwaliteit onderdeel.

Snel gevonden en snel geleverd

Het was makelijk om het vervangende artikel voor onze koffieautomaat te vinden en het werd snel geleverd.

Uistekend en betrouwbaar

Ik heb een ladefront voor diepvrieskast besteld. Ladefront was niet op voorraad. Netjes gemeld aan de klant. Na 2 weken een email (met link om te bestellen) ontvangen dat kadefront weer leverbaar was. Ladefront was binnen een paar dagen in huis. (goede en degelijke verpakking te bescherming) Kortom: prima communicatie en adkwate en betrouwbare levering.

Snel gevonden en nog sneller geleverd

Geen goedkope close maar het echte product

VLOTTE CORRECTE BESTELLING GELEVERD

goede levering

Snel, Sneller, Snelst...

Het is een verademing om 1 website te hebben waar ze nagenoeg alle onderdelen hebben. Het zoeken gaat eenvoudig en voor je het weet staat jouw apparaat in onderdelen voor je neus. Kies maar wat je vervangen wil. De levering is echt snel. Het is gewoon fijn om te weten dat jouw onderdeel de volgende dag bezorgd gaat worden. Fijn bedrijf en goed georganiseerd.

Super Service

Bestelling was heel lang niet leverbaar en men kwam na ruim een jaar met een alternatief product. Zeer gewaardeerd van het team :-)

Vlotte communicatie en snelle levering

Telefonisch contact vlot verlopen en snel de nodige toelichting gekregen

Snelle goede service en levering

Eerste keer besteld via Europart voor onderdeel koffieautomaat. Zeer tevreden

Onderdeel makkelijk te vinden en snel geleverd

Ik zocht een flessenrek voor de koelkast. Dat was goed te vinden waardoor ik in één keer goed besteld heb. Makkelijk en goed en nog snel ook.

Ik heb het product dat ík heb besteld de volgende dag ontvangen en het is precies wat ik zocht

Alle beloftes nagekomen !!!

Europart aanbevelen want perfecte dienstverlening : je volgt als het ware je bestelling op de voet

Eenvoudig besteld, snel binnen

Juiste onderdeel was makkelijk te vinden, bestelling was zeer snel binnen.

voldoende

Er werdt me geen bericht gezonden ,en het pakje lag in het afhaalpunt.

geweldig

lekker vlot bezorgd

Snelle en goede levering

Een aanrader om daar iets te kopen

Niet geheel tevreden.

Bij bestelling van een bestek mand voor de vaatwasser werd na de bevestiging, kwam een dag later per mail het bericht dat het onderdeel niet op voorraad was bij de leverancier. Kan gebeuren, maar hierop hebben wij wel uiteindelijk bijna 4 weken moeten wachten. Het pakketje (netjes verpakt) opgehaald. Bij plaatsing van het mandje in de machine blijkt deze voor geen meter te passen. Hoewel universeel werd opgegeven zou deze geschikt moeten zijn voor onze machine. Jammer. Als cijfer een 5.

Goed geregeld.

Deur voor wasautomaat via website uitgezocht, besteld en binnen 24u geleverd. Past perfect. Prima.

goed en snel

Slang voor wasmachine besteld , prima kwaliteit en binnen 24 uur in huis

Alles perfect en snel geregeld

Prettig

Niets op aan te merken

Zeer snelle levering

Transaction correcte.

J'ai commandé un plumeau pour aspirateur; cette pièce m'a été livrée en conformité avec celle qui était montrée sur le site de vente.

Voor mijn part, altijd Europart.

Prima ervaring met Europart. Onderdelen voor een vaatwasser besteld. Zeer snel en netjes geleverd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE