klein minpunt

Zeer tevreden van de snelheid waarmee geleverd wordt. Minder tevreden van de wijze waarop verkocht wordt aan professionele klanten: niet-BTW-vrij. En de reactie van uw personeel hierop: negatief en niet beleefd. Spijtig.

Een vervangonderdeel voor onze keukenrobot was snel gevonden en werd ook snel geleverd. Merci!

Snelle levering. Ik had per ongeluk fout adres opgegeven. Geen probleem. De dag erna had ik een nieuw ijskastdeurtje zonder extra verzendkosten. Top service

Super en snelle levering

Europart is een heerlijke winkel voor onderdelen

Snelle levering, gied product, duidelijke communicatie. TOP!

Gewoon prima. Fijn bedrijf.

Topbediening

Het stuk voor mijn wasmachine was de volgende dag al geleverd. Super

Snelle verzending, goede communicatie, goed verpakt. Belachelijk duur voor een deur een een schroefje. Maar het werkt goed en was makkelijk te installeren.

Passend onderdeel, snel geleverd, no problem.

Weinig woorden voor nodig, vlekkeloze transactie.

Duidelijke website, goede prijzen. Absoluut een aanrader!

Goede ervaring met eerder bestelde artikelen. Wat opgegeven wordt klopt ook.

Prima service, aflevertijd als aangegeven bij bestelling.

Onderdeel voor mijn camper besteld. Geen probleem, was wel een levertijd van 14 dagen, maar dat klopte precies. Uitstekend.

Perfekt

Perfektjuiste produkt geleverd

Goede service en advies. correcte afhandeling

gelukkig weer een goede webwinkel waar he uitstekend geholpen wordt.

Heel goed gegaan

Gemakkelijk besteld . Een duidelijke overzichtelijke website

Perfect geregeld.

Ik was op zoek naar scharnieren voor een gasoven, deze waren nergens meer leverbaar, op de site van Europart mijn email achter gelaten, en na 3 maanden een mail dat het onderdeelno. weer beschikbaar was, direct besteld, en de volgende werkdag in huis.

Ik ben uitstekend geholpen.

De persoon die ik aan de lijn had zocht alles op, legde andere opties uit Zocht waar ik mijn bestelling kon ophalen. Dhr was vriendelijk en geduldig.

Bestelde werd snel en volledig geleverd. Prima website

Snel en correct geleverd

Adapter besteld, snel geleverd, goed verpakt en goede product ontvangen

Er was iets niet goed gegaan met de aflevering door DHL. Pakket zoekgeraakt, maar volgens DHL wel afgeleverd. Er werd kosteloos een nieuw product afgestuurd

Doen wat ze zeggen.

duidelijk, snel en niet duur.

Ik had een nieuwe thermostaat voor mijn koelkast nodig en kon deze hier al snel vinden. Levering was lekker snel.

Zeer correct

De artikelen werden keurig en snel bezorgd. Helaas heb ik het terug moeten sturen. Eigen schuld. De afhandeling van de retournering was zeer correct. Chapeau

Snelle levering van het JUISTE artikel

Snel en correct geleverd

Ze hebben altijd alle onderdelen en worden ook snel geleverd. Prima dus, aanrader.

Zoals het hoort

Artikel gevonden, besteld, een half uur later was het verzonden, de volgende dag thuis. Netjes verpakt. Zoals het hoort, dus.

Perfect , levering , en materiaal

Alles zoals gevraagd