Goed geholpen

Goed geholpen goed advies en een snelle levering het product was prima

razendsnel en soepel geregeld

makkelijke website om het juiste product te vinden in vergelijking met andere leveranciers betrekkelijk voordelig (hoewel ik vind dat de fabrikant Bosch wel een slaatje slaat uit een inferieur product, maar dat kan Europart niet helpen)

Very happy and satisfied with the service and delivery. I recommend it totally!!

Snel geleverd en de juiste onderdelen

Ik had 2 slangen met waterslot besteld voor mijn Siemens wasmachine. Ik wist niet wat het verschil was tussen beide en welke de juiste was. Gelukkig paste er ééntje en moest de andere retour. Bij het retour sturen kreeg ik ook netjes mijn bezorgkosten geretourneerd dat is idd netjes en goede service

Goed advies en vriendelijk

Goed en beleefd

Precies wat ik zocht

En zeer snelle levering zoals beloofd.

zeer vlugge levering

Heb via Black + Decker de link ontvangen naar Europart. Mijn onderdeel gevonden en besteld, 's anderendaags werd het geleverd. Heel vlug geholpen met de originele stukken. Fantastisch jullie medewerking.

Helemaal top s avonds besteld en de volgende dag sochtends binnen.

Altijd perfecte communicatie en onderdelen, een echte aanrader!

Goed zoeken en vlot bestellen.

Makkelijk om de onderdelen te vinden en vervolgens bestelde onderdelen vlot in huis.

Goede snelle levering

Idem

Bestelproces heel fijn

Site is overzichtelijk, bij twijfel over geschiktheid voor model heel snel antwoord. Het lag snel in de winkel waar ik het kon afhalen. Prima manier om de verder goede stofzuiger niet te vervangen maar nog een paar jaar mee te laten gaan. Het onderdeel vond ik wel erg prijzig (stofzuigermond € 60) maar dat ligt waarschijnlijk aan Miele en niet aan Europart.

Vind de verzendkosten veel. 6€ voor een pakketje dat door brievenbus past. En slechte zaak van bezorger om het zomaar voor de deur te leggen, als er niemand thu ius is.

Past precies en werkt direct

Past precies en werkt direct afsluit rubber vaatwasser van ikea

Goed en snel

Goed en snelle bezorging. Waarom verpakking 5x groter dan nodig. Bezorgkosten zijn deze daarom ook hoger?

Op en top!

Product geleverd, aangesloten! En gefixd!! Zoals het hoort!!! Mvg, Van der spek

Super snelle service!

Alles wat ik tot nu toe zocht binnen een dag thuis bezorgd!

Goede service en in één keer het juiste onderdeel

Gewoon goed!

Gewoon goed en snel

Geen wachten op vliegtuigen of schepen uit vere landen als china, haast sneller dan een winkel om de hoek, mijn dank.

Zeer snelle service

Pakje ging verloren bij PostNL, onmiddellijk nagevraagd en nieuw pakje opgestuurd. 2e pakje werd gelukkig wel juist geleverd.

Snelle levering, tevens goede telefonische hulp gekregen.

Snelle levertijd ook in België

Veel keuze aan onderdelen maakt het handig om hier te kopen. Wel enkel voor de handige mens in sommige gevallen. Wat we nog missen is een link naar een handleiding.

Snelle en juiste uitvoering

Opdracht is snel en correct uitgevoerd.

Heel professioneel

Snel gevonden op artikel nummer en een goede prijs. Snelle levering

Komen belofte na!

Om 21:45 onderdeel besteld voor mijn wasmachine. Volgende dag lag het keurig op de mat. De machine werkt inmiddels weer. Bedankt.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE