Prima hulp op de site bij het selecteren wat ik nodig had. Volgende dag geleverd. Tot in de kleinste details passend

prima webshop

het was de eerste keer dat ik bij Europart besteld heb en dat is goed bevallen ... mijn bestelling was goed verpakt en snel geleverd ,,, ik vond alleen de verzendkosten hoog ..verder erg tevreden .

helemaal ok, na de bestelling

snel en accuraat afgewikkeld , website prima helder en duidelijk.

Snel en top geregeld

Via mijn keukenleverancier heb ik de link gehad voor Europarts. Makkelijke site, besteld en 2 dagen kater in huis. Goed geregeld

Snel geleverd voor een goede prijs.

Website is overzichteljjk en je kunt makkelijk bestellen. Prijs is goed.

Alles perfect geregeld !.

Snelle levering en op tijd , je kunt uw pakketje goed volgen via mail. PRIMA !.

levering zoals beloofd op website

plexiglas venster voor oude afzuigkap van ALNO, vervangend product past prima

Snel

precies wat ik nodig had.

precies wat ik nodig had.

Correcte afhandeling maar toch opmerking

Teleurgesteld dat we geen bijbestelling konden doen. Dus nu moeten we 2 x verzendkosten betalen. De geleverde goederen waren perfect

Supersnelle levering

Ik had voor mijn 24 jarig oude kookplaat wat nieuwe knoppen nodig, Europart had ze, en ik had ze de dag erna al in huis,

Vlotte, correcte en probleemloze levering van een gebroken vrieslade. Het mag wat mij betreft wel wat minder kosten..

Veel producten en snelle levering

Veel producten en snelle nette levering

Zeer tevreden in alle opzichten!

Snel telefonisch contact, goed en vakkundig advies voor het juiste onderdeel, doen echt moeite voor de klant en een snelle levering. Ben gewoon zeer tevreden.

vlotte levering

Onderdelen vlot ontvangen. Fijn dat je op de site kunt verifiëren of een onderdeel past op een bepaald type gasfornuis.

Precies wat ik zocht

Originele afstandsbediening, snelle reacties, en vlot geleverd! Super blij mee!

Besteld product slecht verpakt en derhalve beschadigd

Bestellen ging prima;helaas is product beschadigd ontvangen doordat productietechniek stootvrij was verpakt! Inmiddels heeft Europart snel een mooie oplossing geboden! Hulde!

Duidelijke gegevens, snelle correcte levering

Duidelijke site, geen overbodig gedoe en correcte levering

goede zoekfunctie en artikelen snel geleverd

De zoekfunctie op kenteken en de mogelijkheid om dit te laten checken is top. De artikelen zijn makkelijk en duidelijk te vinden en snel in huis.

Vriendelijke bediening

Fijn om de bestelling te halen,vriendelijke bediening.

Handige webshop voor iedereen

Het benodigde onderdeel was snel gevonden en op voorraad. Er is keuze om te laten bezorgen of afhalen bij een van de winkels. Een dag later al in huis. Fijn om te weten dat deze winkel bestaat.

Niets op aan te merken, prima geregeld!

Zie bovenstaande opmerking

Duidelijk en snel

Ik kon eenvoudig het juiste scharnier vinden voor mijn Siemens koelkast. Deze werd snel geleverd!

Defect bij ontvangst

Lamp brande gelijk door na installatie. De stop vlogen er zelfs van uit. Gloeidraad ling al los voor installatie

geweldig

snel bezorgd