Snel geleverd en past precies zoals het oude onderdeel

Gied advies wel flessenvak in mijn koelkast zou passen, dag later heb ik weer een dlessenvak!

Op zaterdag besteld, maandag al in huis.

Super snelle levering van de onderdelen. Top!

Zodra een wasmachine het niet meer goed doet zit je met je handen in het haar. Europart had alle benodigde onderdelen die ik nodig had om het euvel op te lossen. Op zondag ochtend besteld, maandag middag in huis! Geweldig!,,

Product was precies zoals op de site vermeld staat, goede en snelle service.

Duidelijke website met goede foto's van de producten. Snelle levering en een scherpe prijs.

Vlot en eenvoudig!

Gebeld om het juiste stuk te kunnen bestellen. Direct iemand aan de lijn en 5’ later was de bestelling gedaan. Aanrader!

Goed kwaliteit

Goede kwaliteit en snel bezorging.

Goede prijs, goed product, goede service

Ik zocht een vervanging voor mijn mistlamp en vond bij Europart het artikel wat ik zocht voor een goede prijs. Bestellen ging eenvoudig en ik werd gedurende de levering goed op de hoogte gehouden van de status van de levering.

Prima geregeld. Nu nog wel wachten op levering

Adequaat te woord gestaan. Steeds meteen antwoord als ik vragen had per mail. Top!

Goede, correcte én vriendelijke telefonische service + snelle levering

O.K

Weinig ervaring met online bestellingen. Tot nu altijd fysiek gewinkeld. Geniet nog steeds de voorkeur.

Snel geleverd, duidelijke website.

Vriendelijk, snel en accuraat.

Ik ben vriendelijk, snel en kundig geholpen.

Correcte afhandeling

Correcte afhandeling van aankoop/retour

houde zich aan de af spraak

zijn zeer goed

In de avond onderdeel besteld en voor de volgende middag al mogen ontvangen!

Supersnelle levering van exact het product dat ik zocht. Klasse!

Snelle levering, prima materiaal

Snelle levering van prima materiaal

Uitstekende service

Via mail vroeg ik om het juiste wisselstuk voor mijn expressomachine. Was natuurlijk dringend, want anders is er geen koffie. Ik kreeg heel onmiddellijk antwoord met een bestellink. Tegen de volgende dag had ik terug koffie :)

Groot assortiment, snelle service

Hebben echt "alles" en snel in huis

Elk onderdeel vind je zo bij Europart

Onderdeel van een wasmachine kapot? Het juiste onderdeel selecteer je zo uit duizenden parts in een paar muisklikken. En dankzij de filters categorie en merk heb je het zo gevonden. Dat vind ik echt top van Europart!

slecht

betaald ,maar niet verzonden.dus ook niet ontvangen|||

Snelle en correcte levering

super

1ste maal besteld bij europart en heel tevreden over. Pakje kwam heel snel aan wat ik niet verwacht had. Alles was zeer goed ingepakt zodat het niet stuk kon gaan. Zal zeker nog bestellen bij europart.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE