perfect

perfect

Uitstekende service

Overzichtelijke site, ook voor producten die al ouder zijn toch nog na te bestellen. Prima geregeld.

Snel en juist geleverd.

Alles was correct en vlug geleverd , zoals ik , en ik denk iedere klant , het graag heb.

Artikel niet passend, moest zelf retourkosten betalen

Ik heb een pistoolgreep voor mijn stofzuiger besteld, maar deze paste helaas niet, ondanks dat het volgens de website passend zou moeten zijn voor mijn stofzuiger. Ik heb deze gerourneerd, maar moest wel zelf de retourkosten van €7,25 betalen. Geen goede service!

Top..snel...duidelijk..goede prijs

Top..snel...duidelijk..goede prijs

Goede service en snelle levering

Snelle levering en gemakkelijke site

Product voldoet 100%, wel erg duur

Zoeken indien nodig voor je uit welk onderdeel je nodig hebt! Wel betaal je heel veel voor een klein stukje plastic. Maar anderen zijn nog iets duurder.

zeer goed

zeer snelle levering zoals beloofd

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel bezorgd en product als omschreven en juist passend

Snelle en correcte levering nieuw onderdeel Bosch condensdroger

Snelle en correcte levering

Beter dan thuisbezorgen

Netjes zoals beloofd kon ik het bestelde ophalen in de winkel. Veel beter dan thuis laten bezorgen: - gratis bezorging - je blijft niet zitten met een hoop verpakkingsmateriaal - beter voor het milieu - je hoeft er niet voor thuis te blijven Top, dit doe ik volgende keer weer.

Precies hetgeen wat ik nodig had

De scharnieren van mijn 8 jaar oude koelkast veerde niet meer goed. Europart kon het gelukkig nog leveren. Volgende dag al in huis

Snelle levering en goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Uitstekende service.

Perfect.

Zeer snelle en kwalitatieve service.

enkele onderdelen voor mijn wasmachine nodig gehad

De waterpomp stond de laatste tijd veel te piepen en als ik er dan toch ben vervang ik ook meteen de koolborstels maar.... Alles was goed en snel geleverd en zo kan de wasmachine er weer enkele jaren tegen Europart is de eerste plek waar ik kijk als ik spulletjes nodig heb voor reparaties Niets meer en niet minder

Supersnelle bezorging

Supersnelle bezorging

Zoals het moet zijn!

Alles netjes verpakt,een tweede toestel om de bakjes afwisselend in afwasmachine te steken.. Snelle levering dag nadien,en als je belt heel vriendelijk!

Snel geleverd en fijn dat ik het gratis bij een ophaallpunt kon afhalen

Snel geleverd en fijn dat ik het gratis bij een ophaallpunt kon afhalen

Ik kreeg via de mail binnen een half uur antwoord met de juiste accessoires die ik moest hebben voor mijn droger. Snel geleverd.

Snelle levering en het juiste product

Ik heb 2 onderdelen voor mijn Dolce Gusto machine besteld. De order afhandeling was snel, per mail word je over de status geïnformeerd en het was snel geleverd! Helemaal top.

Snelle levering!

's avonds om 20u30 besteld, dag nadien om 11u geleverd

snelle levering groot assortiment

Mijn stofzuigerslang we snel bezorgd, fijn dat er ook een huismerk was, Duurde wel even voordat ik de juiste slang gevonden had

Ideale manier om onderdelen te kopen.

Duidelijke site met scherpe plaatjes zodat je het juiste onderdeel kunt selecteren

Ene dag besteld en volgende dag in huis zeer snelle service

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE