Later geleverd dan in eerste bevestigings mail.

Verder wel het goede onderdeel een dag later geleverd.

zeer correcte afhandeling

order volgende dag binnen. Alles klopte. Goede service

Moeite met het vinden van het juiste artikel....maar de snelle levering maakte veel goed.

Snelle correcte levering

Alles volgens afspraak. Top.

Snelle levering. Makkelijk zoeken

Na het ingeven van het merk en het type waren de onderdelen snel te vinden. Zeer snelle levering, wordt netjes op de hoogte gehouden via track en trace. Ik had één onderdeel te veel besteld, en het retour proces is ook heel gemakkelijk online te doen zonder het invullen van allerlei papieren retour formulieren.

Was snel in huis. Was makkelijk om op de website het juiste onderdeel te vinden aan de hand van het typenummer van onze droger.

goede snelle service

voor onderdelen voor huishoudelijke apparaten een aanrader.

Goedkoop opgelost

Mijn wasmachine had een gebroken veer, maar voor de zekerheid alle 2 de veren vervangen. Europart had de originele veren voor een prima prijs. Waarom geen 5 sterren? De verzending geschiedde helaas een dag later dan op de website bij het product aangegeven.

heel goed

afbeelding is perfect met wat je krijgt, betaling zeer vlot alsook de levering.

Uitstekende kwaliteit

Overzichtelijke site en snel besteld, super makkelijk en voordelig

Snel, op tijd, correct

Wat nieuwe ondeerdelen nodig voor een bestaande koel/vries combinatie. Met het typenummer gemakkelijk op de website te vinden. De bestelde artikelen de volgende dag geleverd

Goede product, snel geleverd

Ik was benieuwd of dat wat ik besteld, ook datgene was wat ik nodig had. Combinatie van kapotte onderdeel en foto met beschrijving op website (ik wist het typenummer van het apparaat niet) leverde het juist onderdeel op. Zelf gemonteerd en werkt als een tierelier.

Mijn ervaring met Europart is zeer goed

Een goed product, en een zeer snelle levering, dat is Europart.

snelle en correcte levering

positief

makkelijk kiezen

duidelijke site, het was makkelijk zoeken voor het juiste onderdeel. Snel in huis en goed verpakt

Perfekt en snel afgeleverd

's avonds besteld; 's morgens afgeleverd : uitstekend

Snel

Fijne service en super snelle levering!

Goede website, snelle en correcte levering

Snelle afwikkeling op ophaalmelding na.

Prima afgewerkt. Helaas geen mail dat producten in winkel konden worden opgehaald.

Goed geholpen met het type HEPA filter. De levering was sneller dan dat ik verwacht had.

Geweldig, Remco heeft me prima geholpen,ik ben 74j.bedankt,ik kan weer wassen,carla van Roomen

Gemakkelijk te vinden, Goede coomunicatie betreffede de vlotte levering en bezorging

Supersnel geleverd!

Supersnel geleverd!

Super snelle levering

Onderdelen voor wasmachine zondag namiddag besteld, maandag in huis, en dit voor een fractie van de prijs van de originele stukken.

Ruime keuze, duidelijke site. Top!

Duidelijk keuze menu en nette prijzen. Bij dit bedrijf kun je gerust een bestelling plaatsen!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE