snelle levering en probleemloos retour

Aangezien de wasmachine het begeven had was er snel een nieuw onderdeel nodig. Toen dit het probleem niet op bleek te lossen onderdeel probleemloos kunnen retourneren en snel het geld terug. Zo hoort het!

Snelle en goede levering top

Het produkt was zoals ik verwachtte

Perfecte en snelle levering

Perfecte en snelle levering

Prima 100%

100 pro profesional

Snelle levering, scherpe prijs

Duidelijke bestelwijze, goede prijs en snel geleverd!

Correcte prijs en correcte levering!

Product correct geprijsd en correct geleverd! 's Morgens bestelling gedaan en de volgende dag mooi geleverd! Prima!!

Snel het juiste artikel

Snel een nieuw onderdeel voor mijn diepvries besteld. Door heldere complete omschrijving en zoekfunctie en sneller levering de volgende dag het onderdeel in huis.

Precies wat ik moet hebben en de prijs was niet de hoogste.

Precies wat ik moet hebben en de prijs was niet de hoogste.

Fantastische service

Zoals altijd levert Europart een fantastische produkten en een uitstekende service. Ik hoop in de toekomst nog veel in te kunnen kopen bij dit bedrijf. Een klein verbeterpuntje zou kunnen zijn om de verwachte levertijd niet meer te tonen, omdat deze erg onzeker zijn in deze tijd. Ga zo door in ieder geval!

Perfecte service, prettige communicatie en snelle levering

Ook als ik niet 1,2,3 vind wat ik zoek, word er meegedacht en gezocht naar een passende oplossing. Service met een hoofdletter.

Overzichtelijke site. Snelle levering

Zeer goede service & snelle levering

Alvorens over te gaan tot de aankoop van een hogedrukslang met spuitlans van Kärcher had ik toch nog een aantal vragen. Mijn mails hieromtrent werden zeer snel en duidelijk beantwoord waardoor ik zeer goed werd geïnformeerd. Ik heb dan ook snel met kennis van zaken mijn aankoop kunnen doen. Ook de levering verliep vlot en zonder problemen. Bedankt voor de snelle service !

Vlot besteld, vlot geleverd!

Overzichtelijke duidelijke website

Makkelijk bestellen, alleen voor 22:00 besteld is volgende dag in huis klopte niet

Oven-element besteld via type nummer Ik twijfelde even of het zou passen, maar toen stond op de website een button “ in welke oven past deze” en daar stond mijn type bij. Inbouw ging probleemloos Miste wel een soort van beschrijving hoe je het element moet vervangen, heb het nu zelf moeten uitvogelen, maar bijv. Beginnen met “ haal de stekker uit stopcontact” vind ik wel zo veilig voor mensen die een element bestellen, maar hier niet aan denken.

top

Alles ging goed en super snel. Mijn hogedrukreiniger doet het weer naar behoren

Wordt geleverd wat je vraagt

Onderdeel was exact zoals het moest zijn. Top.

Snelle levering van het originele messengedeelte voor mijn Braun staafmixer. Door alleen het versleten onderdeel te vervangen hoef ik geen nieuwe staafmixer te kopen. Voordeliger en beter voor het milieu.

Snel en goed zoals het hoord

Ik had dringend onderdelen nog en bine de 2 werk dagen was alles al gemaakt dankzij deze snelle servies

Probleemloos

Het juiste onderdeel werd vlot geleverd.

Snel en accuraat

Snel en accuraat

Excellent Service

I contacted Europart to see if they had replacements for fridge doors that had been damaged during renovations. I was assisted instantly, and the parts were ordered. Delivery was fast, products well wrapped. Thank you Europart

Zeer snel het juiste artikel tegen concurerende prijs geleverd.

Zie bovenstaande regel.

geweldig fijn

Bijzondere service. Merkwaardig dat DHL die steken laat vallen de verantwoording af kan schuiven op de webwinkel in dit geval Europart, die het voor mij snel oploste door opnieuw het bestelde af te sturen.

uiterst correcte levering en afrekening van mijn bestelling

Prima site om onderdelen te vinden, bestellen en af te rekenen. Hierna op te halen bij voorkeurswinkel.

Uitstekend.

Onderdelen besteld voor mijn Dolce Gusto. Kon ik de volgende dag al ophalen. Goede service en voor lage prijs.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE