Voor 21 uur besteld de dag erna geleverd in België

top

snel duidelijk product geleverd

Snel en correct geleverd

Tot mijn verrassing was het onderdeel direct gevonden en werd het binnen enkele dagen geleverd via de vestiging in Krimpen a/d IJssel

Perfect gelopen

Gemakkelijk te bestellen via webshop. Afhalen bij een van de aangesloten winkels. Snelle levering.

Makkelijk bestellen, snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering, goed verpakt met makkelijk leesbare handleiding voor gebruik. Super!

Onderdelen werden net zo snel geleverd als beloofd. En goed verpakt.

snelle en goede service toppy

heel tevreden met de afhandeling van de bestellingen

Alles correct verlopen. Goede service, goed geholpen.

Tevreden

Omdat er geen vervangende koffiekan te koop is voor de Russel & Hobbs 22620-56 en deze Melitta Easy 2 dezelfde inhoud en ongeveer dezelfde vorm heeft, heb ik de gok genomen en deze besteld. De kan is net te laag, waardoor het stopsysteem onder het filter niet omhoog gedrukt wordt. Deze is simpel te verwijderen door het rubber ringetje eraf te halen, waardoor de koffie nu altijd doorloopt. Het handvat is plat waardoor de kan minder goed vastpakt dan met een bol handvat. De verzending naar de winkel in De Meern was vlot en de eigenaaresse vriendelijk.

Zeer snelle levering TOP

Van Europart prima verlopen enkel de koerier

De koerier belde aan en ik was op weg om het breekbare pakket aan te pakken. Maar meneer de koerier laat hem over het hek op de grond vallen. Gelukkig was het pakket super goed verpakt vandaar de 4 sterren, want ik heb weer licht in de oven :) Met vriendelijke groeten Jurgen

Ondanks dat er een fout lever adres was gemeld is het pakje toch nog goed terecht gekomen waar voor dank L.smets

het hele proces van opzoeken bestellen en afleveren is goed en snel verlopen

het hele proces van opzoeken bestellen en afleveren is goed en snel verlopen

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik ben niet zo’n reviewer maar bij uitstekend maak ik een uitzondering.Waarom? Onderdeel van miele koelkast besteld en zelfs hebben jullie de beschrijving er bij gedaan die ik niet op internet kon vinden waardoor ik de handgreep heb kunnen fiksen. Meer dan gewoon goed dus.

Simpel en snel

Makkelijk besteld en snel geleverd !

Snelle levering en goede service

Goed en snel verwerkt en geleverd

Goed en snel geleverd

Alles OK eens besteld : snelle levering

een klein beetje probleem om te zien of onderdeel wel degelijk voor mijn machine was.

Op en top tevreden!

Mijn koelkast en diepvriezer van Liebherr zijn beiden 16 jaar oud. In die tijd beginnen plastiek onderdelen te verduren en breken ze ook gemakkelijk.. Ze werken beiden nog perfect dus waarom zouden we veranderen? Gezien hun leeftijd probeer dan maar eens onderdelen te vinden. En dat was dus geen enkel probleem bij Europart en dit nog eens aan goeie prijzen EN supersnel geleverd! Dat zie je maar zelden meer. Keep up the good work!

Snelle levering top

Zie hierboven

Snel en accurate levering

Ik heb bij Europart onderdelen voor een Workmate besteld. De prijs bleek concurrerend en er werd supersnel geleverd.

Prima internet winkel

Veel onderdelen, snelle leveringen en nette prijzen

Snel en goed

Goede website met duidelijke omschrijving en foto's. Snelle levering en regelmatige updates over orderstatus.

Makkelijke en snelle service

Ik zocht een stuk voor mijn wasmachine die volgens 3 reparatiediensten en 2 verkooppunten niet meer leverbaar was. Na enkele minuten vond ik het op europarts.nl en in kinder dan 24u tijd werd het stuk geleverd

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE