Had veren tbv vaatwasser nodig, op typenr gezocht en direct de juiste, binnen 24 uur geleverd.

Super snel geleverd

Op vrijdagavond een kapotte scharnier inbouwkoelkast. Even voor 22:00 nieuwe scharnier besteld en reeds zaterdagmiddag ontvangen. Super!

Levering : s, middags besteld volgendeochtend in huis. Super.

Moeilijk onderdeel toch gevonden bij Europart!

Elektronisch onderdeel voor wat een oudere stofzuiger na lang zoeken gevonden bij Europart. Aangenaam verrast over snelle reactie klantenservice, die bevestigde dat dit onderdeel ook in mijn stofzuiger zou passen. Europart levert naar mijn mening een goede bijdrage in de duurzaamheid van producten. Absolute aanrader!

Goed assortiment en supersnel geleverd

snel geleverd

makkelijke website om te zoeken snelle levering

Denk dat het goed is

Wij werden door support van LG doorgestuurd naar Europart voor een (vervangende) afstandbediening (die al na 1.5 jaar niet meer goed werkte). In het zoekveld van Europart het typenummer ingegeven waarbij we uitkwamen bij een ander typenummer (AB ziet er wel hetzelfde uit). Deze dus op goed geluk aangeschaft in de hoop dat deze dezelfde functies heeft als de afstandsbediening die bij de nieuwe tv geleverd werd. De afstandbediening is wel prijzig (elders veel goedkoper maar weet dan niet of dit een originele is). Het verzenden verliep prima.

Top. 5 min voor 22u besteld en echt de volgende dag binnen!

Duidelijke omschrijvingen, prima prijs!

Prima goede info.

Makkelijke site om product te vinden.

Super snel brand mijn lampje van de oven weer

Snel artikel gevonden Snel besteld Snel betaald Snel geleverd Super Top bedrijf Zeker volgende keer weer

Niet te geloven, zo'n snelle levering!

Correcte levering

Goed geregeld, ook als het niet helemaal goed gaat.

Onderdeel bleek niet te passen. Maar werd vervolgens goed en snel opgelost. Top!

Veel onderdelen op voorraad en een zeer snelle levering.

Zelfs voor een verouderde apparaat waren de door mij gezochte onderdelen op voorraad. De bestelling verliep makkelijk en de levering was bijzonder snel. Top!

Service van begin tot einde

Ik blijf er van versteld staan hoe snel de medewerkers je per mail te woord staan - TOP!

geweldig

postpakket kwam precies op afgesproken aan, precies wat ik besteld had en het paste gelijk.

In het weekend besteld week daarop al geleverd super en snel

snel met DHL

Van mijn vaatwasser (Bauknecht) waren de scharnieren uitgesleten, en daarna de verbindingsstip/veer van de deurlancering afgebroken. Via mijn keukenleverancier (Voortman) kreeg ik Europart als leverancier van reparatieonderdelen. Vooral de regel: past dit onderdeel op mijn apparaat was zeer handig, door het service nummer (12 cijfers, 8546........) in te voren is te controleren of je het onderdeel besteld voor het juiste apparaat. Dit paste allemaal perfect, dus mijn vaatwasser kan weer jaren mee.

Doen wat ze beloven

Gevonden en gekregen wat ik bestelde. Prima verpakt ontvangen en alles werkt! Wat niet duidelijk was is de 'levertermijn'. Hoeft voor mij niet p.o. maar een indicatie van levertijd zou prettig zijn. Het duurde dus even maar wellicht ook drukte vanwege Corona wat ook was vermeld. M'n volgende aankoop zeker weer bij Europart.

Prima.

Heb de onderdelen besteld en gekregen.

Fantastisch!

Al jaren zat ik met een kapotte kan en deksel van mijn Braun keukenmachine. Ik was al zo ver dat ik een nieuwe wilde kopen. Tot iemand zei dat ik misschien wel een nieuwe kan en deksel kon vinden... Toen ik daar op het net even naar zocht kwam ik bij Europart uit en daar vond ik in geen tijd precies de beker en deksel die ik zocht. Fijn! Ik vind het nl. leuk om m'n spullen echt helemaal op te maken ipv. voortijdig nieuwe te kopen.

Supervlotte levering

Goede overzichtelijke website, product was rap gevonden. Levering was heel vlug.

Duidelijke site, snelle levering

Duidelijke site, snelle levering. Produkt zoals beschreven.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE