Uitstekend!

Overzichtelijke website (en dat vind ik heel knap, in het wirwar van apparaten, modellen en onderdelen daarvan). Razend snelle levering, goeie spullen. Als jullie nog sneller leveren rolt het onderdeel al in de bus voor het apparaat stuk gaat :)

zeer snelle levering

Op zondag besteld, maandagochtend geleverd. Onderdeel van mijn koelkast gebroken, gezocht naar vervanging en hier gevonden. Niet echt goedkoop, maar het is de kosten waard.

Iets duurder, veel beter

Enige aarzeling alvorens het onderdeel aan te schaffen. Het ontwerp van de vervangende vriesvakklep bleek beter en het apparaat functioneert weer als bedoeld.

Zeer snelle levering en goede terugkoppeling over levering naar klant

Prompt en correct geleverd

Kan niet beter en niet seller.

Heel snel.

Doet wat het moet; snel en goed.

Duidelijkheid op de site dus snelle bestelling en zeer snelle levering

Zie eerder

Perfect!

Een onderdeel besteld voor in de koelkast. Besteld via website en de volgende dag al geleverd! Prima en snel geregeld en goede service! TOP!

Snelle correcte service

Mijn bestelling is nog nooit zo snel geleverd geweest.Top!!

Wat je verwacht krijg je

Super !!!!

Snel besteld snel bezorgd bij de winkel daar afgehaald super vriendelijk man !

Ene dag besteld, andere dag thuis

Heel handig je vult in wat je moet hebben, je ziet gelijk of het artikel overeen komt en bestellen maar. Ik zet hem in mijn favorieten en zal dit bedrijf zeker aanbevelen.

De Meern heeft een fijne winkel

Het personeel in de Meern is vriendelijk en denkt met je mee. Als er iets besteld moet worden is het snel in huis.

Volgende dag bestelling al af kunnen halen, Top!

Top riem voor wasmachine

Riem besteld voor trommel aandrijving wasmachine. Ene dag besteld en volgende dag al in huis. Wasmachine werkt weer perfect.

snel en goed

onderdeel was goed verpakt en werd snel bezorgd.

Groot assortiment en zeer snelle levering

Groot assortiment en zeer snelle levering. Gebruikersgemak webshop zou misschien iets handiger kunnen maar verder top

Super goed

Makkelijk op te sporen en te bestellen. Snelle levering goed verpakt en tegen een redelijke prijs. Uiterst tevreden klant

Easy and reliable

Reliable service and delivery.

Keurige afhandeling van mijn bestelling. Alles prima en snel verlopen.

Correcte handeling

correcte handeling