Alles was goed.

Van bestelling tot ophalen: alles snel en goed!

Prima shop snelle levering

Makkelijk bestellen, snelle levering, prima kwaliteit

goede en vlugge service, onderdeel dik ok

Goede en vlugge service, vlot geleverd en het onderdeel past perfect zoals omschreven !

onderdeel prima, maar uitleg ontbreekt

onderste rubber voor vaatwasser deur besteld; de installatie instructie ontbrak helaas, waardoor ik veel meer heb gedemonteerd dan nodig was.

uitstekend

duidelijke comm, snelle levering, product conform omschrijving

Snel en goed

Pomp voor wasmachine besteld en meteen de juiste pomp gevonden. Snel besteld en geleverd. Misschien wel een hoogte prijs voor zo'n simpel klein pompje maar het laten doen was nog duurder geweest. Wasmachine op z'n kant gelegd, bodem plaat er af en pomp was zo vervangen. Kabelschientjes een beetje aangeknepen en afvoer slang schoon gemaakt. Nu weer genieten van een heerlijk rustige pomp.

Mijn bestelling is naar volle tevredenheid afgehandeld.

Ik zal zeker ook bij een volgende gelegenheid gebruik maken van de service van Europart.

perfecte service

alles correct en snel verlopen

vlugge levering !

vlugge levering

onvindbaar artikel toch gevonden

Dankzij de geweldige klantenservice vond ik een onderdeel voor mijn koelkast dat tot dan toe onvindbaar leek. Het duurde even voordat ik het ontving, maar van de voortgang werd ik keurig op de hoogte gehouden.

Snel geleverd en product voldoet aan de gewenste eisen.

Snelle en correcte levering

De producten zijn origineel en zijn snel en correct geleverd. Ik weet niet wat de losse verkoopprijs zou moeten / mogen zijn, vond de prijs wat aan de hoge kant, maar daar heb je dan wel een origineel product voor.

nog steeds niet ontvangen

LS er gaat iets mis bij de verzending, want ik bestelde 11/5 en we zijn nu 5 dagen verder en van post nl heb ik niets anders gehoord dan morgen, maar nog steeds niets ontvangen. Daar maakt jullie claim een lastige als je partner zo onbetrouwbaar blijkt. aanbeveling... nog niet...

Ze hebben voor mij het juiste artikel uitgezocht en besteld. Geweldig.

Goede aankoop, past precies, was nergens anders te krijgen.

Super geleverd en de goede spullen.

Makkelijk te bestellen, snelle levering.

Makkelijk te bestellen, snelle levering.

Snel

We hadden snel het onderdeel. Het enige wat ik jammer vind is dat er niet bij vermeld was dat je nog een bevestiging onderdeel nodig heb. Nu kan het dus niet gemonteerd worden en onderdeel niet te krijgen volgens een telefonisch gesprek.

Super goed

Ik heb een product van Phillips die niet verkrijgbaar is bij Philips. Ben heel blij dat het gelukt is

Goede snelle levering juiste Part

Goede snelle levering juiste Part volgens de opgave van jullie website. Bedankt

Heel klein onderdeel van een waterkoker, maar toch te leveren door Europart

De levering was sneller dan verwacht

Goede pasvorm

Nieuw deurrubber voor mij wasmachine gekocht De pasvorm is precies gelijk Degelijke kwaliteit op het eerste gezicht Goede uitleg op de site Snel geleverd

Gewoon goed en correct

Onderdeel besteld in de tussentijd er achterkomen dat aan het apparaat meer mankeerde dan dit ene onderdeel en besloten om het apparaat te vervangen. Vervolgens het bestelde onderdeel terug gestuurd en deze retour zending keurig netjes verwerkt en het aankoop bedrag terug gestort op mijn rekening. Dus enkel maar complimenten over de service en afhandeling van mijn nesteling.

Vlotte en snelle levering.

Degelijk materiaal.

15 Weegschaalstraat