Fijn dat ik deniet gebruikte onderdelen terug in kon leveren bij het afhaalpunt van Europart

Prima geregeld

Vlotte en snelle levering. Duidelijke website!

Positief en wanneer nodig zeker voor herhaling vatbaar!

Snelle levering en goed product!

Snelle levering en goed product!

Super snel en correct

Het bestelde artikel 's avonds besteld en de volgende dag al in huis.

TOP!

Goede snelle en duidelijke website. Zeer vlotte levering

Uitmuntend!

Alles is perfect geregeld bij Europart: heel vriendelijke medewerker klantenservice die verstand van zaken heeft. Nieuwe originele onderdelen van 11 jaar oude Zanussi koelkast/diepvriezer besteld en 's anderendaags werden ze keurig netjes verpakt afgeleverd bij mij thuis door DHL.

goed snel

zeer en snel

Snel geleverd, product naar verwachting

Heel snel geleverd, binnen een dag kon ik weer lekker stofzuigen met de nieuwe parketkop. Toen de doos arriveerde dacht ik, wat een klein pakket, maar dat komt omdat er geen onnodig verpakkingsmateriaal was gebruikt. Mocht ik een onderdeel nodig hebben, dan weet ik waar ik moet zijn. Bedankt!

Topbedrijf enorm behulpzaam en snel

Er brak een glasplaat in mijn ikea koelkast. En ik dacht als ikea geen onderdelen verkoopt van apparatuur. Wie dan wel... K was all bezig met de glashandel... Toch verder gaan zoeken en toen kwam ik bij Europart. Je moest type koelkast doorgeven en ja hoor ze hadden het. Ze mailen de link van het onderdeel. Dus je kan het makkelijk bestellen. En de volgende dag in huis.... Ik raad dit bedrijf iedereen aan.

Veel onderdelen

Een winkel met onderdelen die je in de originele winkel niet kan vinden en snel geleverd.

prima ervaring

geen opmerkingen. mooie site, makkelijk vinden en bestellen en de levering was netjes op de volgende dag zoals op de site staat.

Fantastisch altijd alles wat je zoekt

Echt wel van het kleinste dingetje van een c merk. Tot de grotere onderdelen van de a merken

Zondag besteld.. maandag bezorgd!

Mijn wasmachinedeur hing nog aan één scharnier nadat er een diepvrieslade op was gevallen.. :( En dat met een 4-persoons huishouden, elke dag was! Gelukkig had Europart de vervangende onderdelen voor de wasmachine op voorraad en had ik deze de volgende dag al in huis! Supersnel!!

Correcte en snelle service

Snelle en correcte service, mijn vertrouwen meer dan waard .

Lekker snel geleverd

Filmpje is van een andere machine om de ring te installeren. Zelf even logisch nadenken dan lukt het ook.

Past perfect

Rubber Manchet voor Samsung wasmachine

Vlotte verzending, prima product!

Vlotte verzending en een prima product! Mijn moeder is er erg blij mee

Volgende dag al in huis super

Goed en snel in huis. Kan de droger weer draaien.

Goede en vooral vlugge service

mijn espresso koffiemachine verloor water door een stukke dichtingsring 1 dag nadien was die terug tip top Super

Levering zoals verwacht, minus een detail

Vervanging van mondstuk van Mieke stofzuiger besteld. Wat niet duidelijk was was dat het besturingskasten daar niet bij zat( dat veronderstel je wel voor 100 euro). Na transplantatie uit het oude mondstuk werktealles, maar dat was dus even zoeken. Gek dat een stuk plastic zo duur is gerelateerd aan de prijs van de hele stofzuiger

Vlotte levering

Zal zeker nog bij Europarts bestellen.

Onderdeel voor keukenrobot besteld op zaterdag en maandag in huis, beter kan het niet zijn.

Product wordt netjes geleverd

De eerste bestelling was netjes geleverd, maar het product was defect. Reeds aan bedrijf gemeld. De tweede zending was keurig geleverd, met 3rn deugdelijk product. Jammer dat deze lamp nu het dubbele heeft gekost.

Efficiënt en snel

Duidelijk info op de website. Ik kon via een soort app als de stuk met mijn toestel past Snel geleverd

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE