Goede ontvangst communicatie topie

very good!

i'm working with pleasure with you due to the fact that you are very prompt in delivery.

Alles klopt!

Perfect!

Overzichtelijk, makkelijk betaald en snel geleverd

Meerdere malen spullen besteld bij Europart, altijd snel geleverd. Webshop is goed overzichtelijk en zeer compleet.

Altijd de beste prijs

Snel levering

Het product was zoals aangegeven op de website

Altijd lastig om een onderdeel te krijgen van een apparaat dat niet zo nieuw meer is. Gelukkig had Europart het nog wel en was de afbeelding duidelijk genoeg om te kunnen zien dat het ook daadwerkelijk het juiste onderdeel was.

Goed geholpen door medewerker. Retour product was geen probleem.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

de prijs is bijna verdubbelt

tevreden over het produkt maar ik begrijp niet dat ik 11-8-2019 euro 35,93 incl verz betaald heb en nu euro 60,97 incl verz. dat is toch een groot verschil voor herzelfde produkt. volgende keer zoek ik naar een goedkoper alternatief. sorry.

Supersnelle levering

Overzichtelijke site, scherp geprijsd en dan ook nog snel geleverd. Helemaal top.

Supersnel geleverd

Klep van de diepvriezer (2x) kapot gegaan. (Eigen schuld) Beide keren nieuwe besteld bij Europart. De laatste op tweede Paasdag en toch de volgende dag geleverd. Top! Origineel artikel geleverd tegen een goeie prijs.

Top. Levering zeer snel

Aan te bevelen, alles zoals het hoort

snel

Alles ging soepel en snel

Gewoon helemaal top

Snelle levering, goed verpakt en goed materiaal!

Grandioos

Donderdag besteld en vrijdag al binnen. TOP!!!

Correct

Alles zoals het moet

Onwaarschijnlijk snelle levering !

Wisselstuk Dolce Gusto enorm snelle levering. Geen tas koffie moeten missen !

Perfecte transactie !

Eerlijke prijs,snelle levering !

Probleemloos besteld snel geleverd

Tweede keer dat ik hier besteld heb en wederom binnen 24 uur geleverd. Storing van onze vaatwasser savonds opgespoord,en rond 10uur besteld en. Volgende dag rond 14:30 geleverd en die avond weer kunnen. Gebruiken. Super snelle service ik ben zeer tevreden

Gemakkelijk en snel

Duidelijke site en goed een besteliing kunnen plaatsen op type.

Degelijk en betrouwbaar met veel ophaalpunten

Ik heb voor Europart gekozen omdat zij de bestelling naar één van hun ophaalpunten konden sturen. Dat is sneller en betrouwbaarder dan werken met de grote bezorgdiensten op dit moment. En zo heb ik op woensdagochtend besteld en kreeg ik donderdag al een berichtje dat ik het kon ophalen. Check wel even de openingstijden, sommige filialen hebben in deze tijd wat minder ruimere openingstijden. Begrijpelijk en daar kun je prima op plannen.

Geld terug inclusief verzendkosten!

Het product had ik bij nader inzien toch niet nodig. Het retourneren was zo gedaan. Binnen 24 uur was het product retour gemeld en kreeg ik het volledige bedrag inclusief verzendkosten terug!

Zeer snelle verzending

uitstekend

Stofzuigerpistool besteld en zowel kwaliteit als snelle levering waren uitstekend. ik heb een huismerk stofzuigerpistool besteld en is na mijn mening bijna van het zelfde kwaliteit. maar dat zal de toekomst uitwijzen. over klachten afhandelingen en retour afhandelingen kan ik geen beoordeling doen omdat dit nog niet heb hoeven doen bij dit bedrijf.

Ben zeer tevreden , ook over de snelheid Ga zo door. 10

15 Weegschaalstraat