Ben zeer tevreden , ook over de snelheid Ga zo door. 10

snelle levering van juiste product

Een artikel van Europart besteld en de dag nadien al in huis. Dit noem ik echt een snelle en correcte levering.

Goede (na)service

Ik had geen bericht gehad van de winkel dat het klaar lag maar na een reactie is dat snel opgelost.

Fantastiko

Vorige week een nieuw rubber voor onze oven besteld samen met een nieuwe oven schaal. Alles netjes verpakt en snel in huis. Ook erg goed op de hoogte gehouden van de levering via de mail. Kortom heeel erg tevreden en als ik weer wat Parts nodig heb dan weet ik jullie te vinden ;)

Goede levering, duidelijke type identificatie. Wel hoge prijs

Ik heb een groentelade voor mijn koelkast besteld. Deze werd de volgende ochtend geleverd en paste precies. Ik vind over hey algemeen de prijs van de onderdelen wel aan de hoge kant.

Een aanrader

Positief. Snelle en juiste levering

Duidelijke info, correcte levering

Goede info over originele en vervangende producten

hoge klantvriendelijkheid. perfecte hulp en informatie

voor het eerst een filter gekocht voor afzuigkap. perfecte hulp en info gekregen om het juiste filter aan te kopen.

Super snelle levering!!

Ze maken waar wat ze aangeven, kan niet iedere webwinkel zeggen. Binnen 24u in huis. En goede onderdelen. Goede kwaliteit. Voor mij de nr1 in witgoed onderdelen.

Snelheid, correctheid, en betrouwbaarheid.

Via de klantendienst Europart aangeschreven, binnen de 5 minuten een reactie ontvangen, onderling info verzameld ivm het juiste item, onmiddellijk nadien een prijsofferte gekregen en het betreffende stuk besteld, continue op de hoogte gehouden over de verzending/levering ervan en de volgende dag reeds in de brievenbus gekregen. Prima dus en een perfecte afhandeling. TOP.

Snel en grote sortering onderdelen

de juiste onderdelen en snelle verzending

heb er alles van onderdelen kunnen vinden die ik nodig haden ze worden daarbij ook nog eens snel verstuurt AAA+++.

Eenvoudig bestellen en correcte levering

Overzichtelijke site, correcte prijzen, eenvoudig bestellen en vlotte levering...meer uitleg hoeft niet. Thanks

Snel geleverd en zeer goede communicatie

Gisteren besteld en vandaag al in huis. Wat wil je nog meer. Tevens goede communicatie wat veel vertrouwen gaf.

Tevreden

Slang aangeschaft als vervanging van de originele 6 mtr slang (art.nr. 6.390-871.0) welke bij de Karcher K29.1 meegeleverd was. De 6 mtr slang is niet meer leverbaar. Simpele bevestiging aan spuitpistool met C-clip (soms ook wel U-clip genoemd). Bevestiging aan hogedrukreiniger met M22 wartel.

Besteld en volgende dag binnen De vaatwasser loopt weer

Doet wat ie moet doen!

Voor een goede prijs een goede warmteregelaar voor mijn droger gekocht. De compitibiliteitstabel gaf helderheid of hij geschikt was of niet. Werkt perfect!

Snelle levering,

Grote sortering, snelle levering, duidelijke website.

Volgens afspraak

parfait

commandé a 16h30, recu le lendemain a 14h en belgique conforme a la piece d origine

Toppie

Al mijn vragen accuraat snel op gereageerd en opgevolgd toppie service.

Snel geleverd en precies wat besteld was.

geen nadere opmerkingen.

Duidelijke foto’s en informatie op website

Onderdeel snel en eenvoudige gevonden. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levertijd. Component is van goede kwaliteit, past goed. Miste alleen wat extra aanbevelingen bij het product. Zoals let op: vervang ook deze rubbertjes (los te bestellen) want die verteren ook bijvoorbeeld.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE