Snel eenvoudig en goed

Onderdeel kiezen,filiaal kiezen betalen klaar

Goede communicatie, op tijd geleverd.

Koolborstels versleten aeg orgineel erg duur maar europarts heeft ook een alternatief scheelt zeker meer dan de helft top !

prachtig ... uiterst snelle correcte levering. Bedankt!!!

Vlotte website om producten te vinden ... en een prachtige service.

Correcte en supersnelle levering

Op zondag besteld en reeds maandagmiddag thuis geleverd. Prima Service!

Op zondag besteld, maandag in huis. Uitgebreid assortiment!

Duidelijke foto + specificatie. De snelle levering ook nog België is fantastisch!

Super service.

Super service snelle levering. Europart top.

Supersnel geregeld via website en levering volgens planning

Tip top geregeld en conform afspraken. Europart maakt het waar. De prijs kan m.i. voordeliger en bezorgkosten ook. Vandaar een goed en niet uitmuntend

Snel, correct en prima verzorgde zending.

's Avonds besteld, volgende middag in de Belgische Ardennen geleverd!!! Een zeer keurig verpakte zending, helemaal correct! Kan niet beter.

Overzichtelijke side. Onderdeel snel gevonden en besteld. Snelle levering. Top!

Zeer ruim assortiment, goede afhandeling van bestelling.

Goede website en communicatie. Product werd, zoals beloofd, netjes op tijd geleverd.

Snel geleverd en goed ontvangen

Ronduit slecht.

22-10-2020 hebben wij een bak besteld voor in de koelkast, deze was kapot gegaan. Tot op heden is deze nog niet geleverd en is het weer uitgesteld naar de verwachte datum 21-04-2021. De reden van de lange levertijd was eerst de Corona en nu is het de Corona en de Brexit geworden. Ronduit een drama zaak. Wij kregen in de mail het volgende bericht. “ Op 22-10-2020 is onderstaand artikel besteld. De verwachte leverdatum en de mogelijkheid tot leveren is uitgesteld naar 21-04-2021. Wij doen ons best om jou het artikel te leveren. 47645010 - Inventum Deurbak Onder, Transparant” Maar afwachten of deze dan wel geleverd wordt.

Snel en perfecte service

Ik kreeg de juiste onderdelen zeer snel toegezonden.

Snelle levering, goed verpakt. Prima!

Helemaal Toppp

Overzichtelijke site, juiste prijs, vlotte afhandeling en supersnelle verzending. Ik kom hier graag terug wanneer het nodig is!

Megasnelle levering!

Helemaal prima, product naar verwachting en supersnel geleverd.

Vlot geleverd en prima kwaliteit

Snel gemonteerd en espresso apparaat functioneert weer als nieuw.

Mooi artikel wel lang gewacht

Ik had een koelkastplank nodig. Gebelt en ze verwezen mij netjes naar de link waar ik die kon vinden. Bestelt, maar zag niks, hoorde niks tot je zelf gaat bellen. Als je belt wordt je perfect geholpen alleen vind ik het jammer dat ze niet uit zichzelf laten horen als iets vertraging oploopt, van zeker drie weken. Na het bellen kreeg ik wel netjes een mail met de keus of ik wilde wachten of niet. Erg netjes. Dus al met al ben ik heel erg tevreden maar meer een tip om de klant goed op de hoogte te brengen als iets later komt dan gepland en niet de klant hier zelf steeds achteraan laten gaan.

Moest even wachten door de leverancier, maar altijd keurig te woord gestaan goed gefikst Europart

Ongelooflijk assortiment. Levering snel, goedkoop en goed.

Verwarmingselement voor een 23 jaar oude Bauknecht inbouw oven besteld. Ongelooflijk dat ze dit op voorraad hadden. Zowel de originele als een goedkoper alternatief. De laatste werd binnen 24 uur geleverd. Klasse !

Duidelijke website makkelijk te bestellen

Snelle levering na het besteld te hebben

snelle correcte levering

Zeer tevreden !!!!