Goede en betrouwbare service

Dit was de tweede keer dat ik bij dit bedrijf iets had besteld. Bestelling was deze keer niet helemaal compleet. Ik kreeg netjes bericht over de vertraging van een deel van de bestelling. Alles had normaal in 1 keer moeten worden verstuurd, maar ze deden helemaal niet moeilijk om een deel vooruit te leveren. Restant van de bestelling werd ook op de afgesproken levertijd afgeleverd.

goed en snel geleverd

goed en snel geleverd

Goede service, snelle levering

Goede informatie en snelle levering

Goed geregeld

Website, bestel procedure en levering, allemaal heel netjes geregeld.

Nu voor de tweede keer hier iets gekocht. De eerste keer kon ik mijn product niet vinden en na een telefoontje perfect geholpen. De tweede keer vond ik het zelf en binnen no time in huis. Staat dus bij mijn favorieten nu ;) Nicolette

Gewoon goed

Onze Siemens vaatwasser lekte water onder de deur. Ik heb een deurrubber en zo'n rubber die bijna helemaal "rond" gaat besteld. Volgende dag zijn ze gelevered. De rubbers zijn een namaak van SIemens maar het past allemaal 100%.

Goed en snel geregeld

Makkelijke en snelle keuze mogelijkheid op de site Voor bedrijven zoals wij zou het makkelijk zijn om op rekening te kunnen bestellen verder geen klagen

Europart helpt de wegwerpcultuur te vermijden

Een complete keukenmachine met 12 onderdelen aan de kant doen omdat één onderdeeltje stuk is, dat hoeft gelukkig niet. Europart leverde dat onderdeel binnen anderhalve dag en dat ook nog voor een redelijke prijs.

Een origineel bestek mandje besteld en een onderdeel voor mijn droger...super blij mee...mijn droger sluit weer.

Bestellen ging gemakkelijk, extra informatie was duidelijk. Levering volgens planning.

Snelle levering va het bestelde artikel.

Zie boven

Goede en snelle levering van product.

Duidelijke site om de gewenste onderdelen op te zoeken. Snelle levering, na twee dagen draaide mijn wasmachine terug op volle toeren. Aanrader om via deze site iets te kopen.

Prima, snel geleverd!

.....

Perfecte service

Voor Multi micro oven Siemens waarvan de straalunit stuk was, kregen we perfecte hulpinformatie , wat in die oven stuk soms stuk gaat ( ze keken naar wat verkocht werd en waar ze stock van hadden. We hebben de klant nu een nieuwe oven bespaart ( 900€) en betaalbaar kunnen helpen, alsook het milieu niet extra belast. En ze hadden de onderen in voorraad.

Spullen passen perfect, levering had iets sneller gekund

Bestel proces was eenvoudig, spullen goed vindbaar en het past en werkt prima. Het duurde wel even voordat ik de verzendbevestiging kreeg, maar dat is dan ook het enige "minpuntje" ben tevreden, zou graag een volgende keer weer terugkomen bij deze webshop als ik nog eens iets nodig heb.

Betaalbaar en snel bezorgd

Op zoek naar een koffiekan kwam ik uiteindelijk bij Europart terecht. Blijkt ook nog het goedkoopste adres te zijn. En snel geleverd. Volgende keer start ik mijn zoektocht bij Europart.

Ondanks barre winterse weer, toch een vlotte afhandeling en snelle bezorging. Het kleine onderdeel werd bezorgd via DHL. Dat had ook gewoon als brievenpost gekund. Want DHL speelde ook simpel postbode.

Prima verzorgd en snel bezorgd

Het bestelde lampje voor een LG magnetron (van 15 jaar oud) was niet in voorraad en het zou 2 tot 3 weken kunnen duren tot aflevering. Het ding werd echter al na een week bezorgd. Prima! De verzendkosten voor zo'n lampje zijn relatief hoog, maar dat is eigenlijk wel logisch.

Op tijd geleverd

Ik had het in de winkel willen ophalen, maar Middelburg stond er niet bij om aan te klikken het waren nu batterijen

Dit keer wel goed! In het verleden wel anders!

In het verleden ook wel iets besteld maar het verkeerde geleverd! Nu beter.. ook de site is beter..

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte afwerking van de bestelling

netjes geholpen en snelle reactie op mail en telfoontjes

prima geholpen. alleen jammer dat het verkeerde onderdeel is opgestuurd. komt ook door Whirlpool zij willen niet het juiste artikel nummer doorgeven. moet je zelf maar uitzoeken. voor mij nooit geen whirlpool meer.

Perfect geholpen

Door de duidelijke website snel bij het juiste onderdeel gekomen,bestellen en afhandeling was snel en correct.

Gewoon goed

Volgens afspraak geleverd