Klein onderdeel sapcentrifuge

Perfect. Ik dacht dat ik een hele nieuwe sapcentrifuge moest kopen nadat een klepje was stuk gegaan. Maar het kleine onderdeeltje was gewoon los te koop. Besteld via de europarts site en 4 dagen later op kunnen halen. Ideaal !!!!

Goed en vriendelijk advies

Goed geholpen met het zoeken van de juiste onderdelen. Ben er ook opp gewezen dat er een goedkoper alternatief was. Goede service die ook nog eens met je mee denkt

Past perfect origineel Miele

Via Google kwam ik op deze site super snel gevonden ik ben heel erg blij mee. Op de site van Miele kon ik dit niet vinden.

Snel en Makkelijk

Met 1 klik op de knop snel in huis.

correct

Gemakkelijke site

Keurig geleverd

Duidelijke omschrijving onderdeel.... Speciale tool om te kijken of onderdeel past in de machine

Keurig

Snelle levering en keurig verpakt!!

Keurig

Goed verpakt en duidelijk de originele onderdelen van mijn bosch keuken machine.

Helemaal top!

Op advies van Braun spullen besteld. Deze waren niet op voorraad, het kon een paar weken duren en idd. na 3 weken kreeg ik bericht dat alles afgeleverd zou worden en dat klopte helemaal volgens de mail. Ik kende Europart niet maar beveel het zeker aanzet!

Onaangenaam

Het pakketje was op tijd in de winkel. Ik kon het afhalen Maar de uitbater bleek een eigenwijze coronaontkenner in woord en daad, zeer onaangenaam. Ik kom niet meer daar.

Goede prijs, juiste onderdeel, snel geleverd.

Daar valt verder niets aan toe te voegen, gewoon goed dus.

Prima correct en op afgesproken tijd bezorgd.

Goede zoek mogelijkheden

Prima ATAG koelkast scharnieren

Goede service, snelle levering

Snelle levering, heel goede prijs

Snelle levering, prijs kwaliteitsverhouding erg goed

netjes

alles keurig op gelost

Snel en goedkoop

Zeer snelle levering ondanks de sneeuw en een goede prijs.

Perfecte firma.

Levering exact volgens opgaaf en snel

Zoekhulp

Op zoek nar een onderdeel van een oude stofzuiger. Toen ik het onderdeel gevonden meende te hebben, ontstond de wens wat zekerheid te krijgen, of ik wel het juiste had gevonden. Gelukkig bestond de mogelijkheid dat te toetsen door het type apparaat in te toetsen. Zo gezegd, zo gedaan en het klopte. Besteld en afgehaald bij het afhaalpunt. Aanbevelen zal ik met ja invullen. Maar ik bedoel neen, want ik beveel nooit aan.

Groot assortiment. Netjes geprijsd en snel geleverd.

Ik wist niet precies welk onderdeel ik nodig had en heb een email gestuurd. Binnen no-time antwoord gekregen en een link naar het desbetreffende onderdeel. Het onderdeel moest besteld worden waardoor het iets langer duurde. Keurig via email op de hoogte gehouden.

Perfect!

Een perfecte levering!

Logistiek alles n orde

Naast dat alles dik in orde is qua logistiek, toch één puntje van kritiek. Op de site een stofzuiger mond voor een Dyson besteld. Er stond specifiek bij dat hij geschikt is voor ons type. Past helaas niet. Dus nu een adapter besteld bij Europart.

Goede service. Precies zoals beloofd.

Wij hebben onderdelen besteld vanuit Italie voor onze koffiemachine. Bestellen op website verliep soepel en vlot, goede suggesties gedaan om artikelen alvast mee te bestellen. Ook bezorging was exact zoals op website vooraf aangegeven.

IK moet 5.99 betalen voor verzending en moet het zelf gaan halen.

Niet goed

15 Weegschaalstraat