Snelle en correcte levering.

Ik kocht een nieuw flessenrek voor de koelkast. Bij aankomst bleek het flessenrek stuk te zijn. Contact opgenomen met de klantendienst. 's Anderendaags kreeg ik al een nieuw stuk toegestuurd! Two thumbs up! Uitermate klantvriendelijk!

vlotte en correct aankoop, produkt specificaties mogen nog iets gedetaileerder

stofzuiger HEPA filters bestaan in verschillende vormen , maten en uitvoeringen.... dus ook verschillende prijzen... maar pas bij het uitpakken is het verschil duidelijk (grote van de lamellen in de filter....) zoiets kan ook aangeven worden in de kenmerken lijst!

Snelle levering en goede service!

Ik ben zeer tevreden over Europart. Een ruim assortiment en een goed bereikbare klantenservice! Een van de lampjes was bij de verzending kapot gegaan. Na telefonisch contact met de klantenservice had ik binnen 24 uur een nieuw lampje in huis.

Prima geholpen aan vervangend onderdeel

Eerst offerte gevraagd en vlot antwoord gekregen. Vervangend onderdeel kunnen bestellen voor een goede prijs. Levering binnen gestelde termijn.

Ik kocht onderdelen voor mijn vriezer. Voldoet aan mijn verwachting. Ik vond het fijn dat ik voor Post.nl kon kiezen. Ik heb namelijk niet zo'n goede ervaring met DHL. Ook vond ik het prettig dat ik de bezorgdag kon kiezen.

Snel gevonden paste perfect

Voor mijn oude Senseo koffiezetmachine zocht ik de pakking van de deksel. Snel gevonden, tevens ontkalker erbij gekocht. Oude Senseo geeft weer lekkere koffie.

Goed service, snelle levering

Onderdeel voor onze Smeg vaatwasser was defect. Niet te vinden op de site, dus mail gestuurd met foto. Binnen een half uur een reactie met prijs en levertijd, en offerte om het onderdeel te bestellen. Aangegeven levertijd was 16 werkdagen, maar we ontvingen het onderdeel al na een week. Top!

Snelle, correcte levering

Snelle, correcte levering

Duizend en een dingen shop

Winkel waar ze heel veel producten hebben, Vlotte levering en goede kwaliteit.

Topfirma: snelle levering voor topprijs

Heel snel onze wasmachine kunnen herstellen door de supersnelle levering van de nodige onderdelen.

Uitstekend!

Website is prima, bestellen was echt heel eenvoudig. De prijzen voor de twee artikelen die ik wilde bestellen waren ronduit zeer concurrerend. Ik koos voor aflevering in de winkel, die bij mij 500 meter vandaan is en dus zeer handig bereikbaar. Alles was in voorraad en levering heel snel. jm Afhalen was heel simpel, ondanks de bijzondere (Covid) omstandigheden. En tenslotte: ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan bij het afhalen van het pakje.

fantastisch

makkelijk om artikel te vinden , simpel om te bestellen en te betalen , en snelle en correcte levering , gewoon top , zo verder doen

Heel snelle vlotte levering.

De hele afhandeling van de bestelling verliep heel snel.

zeer vlotte en correcte reactie's op de vragen per email

op de vragen werd zeer vlot en coorect geantwoord. PRIMA!!

Duidelijke website. Snelle levering

Ruime sortering. Fijn om te kunnen checken of het onderdeel past bij het apparaat. Snel geleverd.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Goede site en snelle levering, iets wat aan de dure kant.

Prima.

Goed, snel en duidelijk.

Levering ging supersnel!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Gemakkelijk controleren op de website of het onderdeel geschikt is voor het apparaat. Snelle levering. Als ik onderdelen nodig heb ga ik altijd direct naar de site van Europart. Want ik vind alles gemakkelijk, het wordt snel geleverd én het is goed betaalbaar!

Goede prijs kwaliteit

Mijn bestelling van een nieuw hengsel van de Philips 3000 watertank is keurig en tijdig afgeleverd bij de winkel van mijn keuze. Onderdeel past goed en is van betere kwaliteit dan dat het orgineel was.

precies zoals verwacht

goed werkend

Snele levering

Snele levering Product zag er goed uit Heb het aleen terug moeten sturen was tegroot .zelf niet goed op gemeten .andere besteld hoop die wel de juiste is

Product paste niet in mijn apparaat, ondanks dat de website aangaf dat het wel zou moeten passen.

Zeer teleurstellend. Ik heb het juiste onderdeel opgezocht en zelfs nog gecheckt of het in mijn apparaat past met de checker op de pagina. Deze gaf aan dat het in mijn apparaat moest passen. Bij aankomst bleek dit echter niet het geval te zijn. Erg jammer.

‘S avonds besteld, volgende dag al binnen

Ideaal, lage prijs snel geleverd en lage verzendkosten.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE