Snel geleverd, juiste product, goede prijs/kwaliteits verhouding

Snel gevonden, juiste prijs, geen verzendkosten bij redelijke hoeveelheid

Prima webshop, voor herhaling vatbaar

Deze webshop doet alles goed: Overzichtelijke website, makkelijk en duidelijk registratie- en bestelproces, goede statusupdates én snelle verzending. Er zat wel een héle grote doos om een vrij kleine bestelling, maar misschien kon dat ook niet anders. Mocht er weer een apparaat sneuvelen check ik hier eerst.

Goede service en hulp

Juiste onderdeel besteld, en snel geleverd

Niet het onderdeel geleverd gekregen wat ik besteld had.

Mijn eerste ervaring met Europart is helaas niet zo goed, ik had een temperatuur sensor voor een combimagnetron besteld, op de oude stond een temperatuur aanduiding van 160c, dus dit had ik ook zo aangegeven in mijn bestelling, ik kreeg er helaas 1 met een temperatuur aanduiding van 100c, dat gaat dus niet werken! Wie weet wordt een volgende ervaring beter! Toch allemaal goed gekomen, Europart heeft het juiste onderdeel alsnog opgestuurd, top!!!

mooi op tij d

In mijn w woonplaats is een europart vestiging (Roosen) met een geweldige service. Wegens de lockdown online besteld. Duidelijke website en snel geleverd. Prijzen zijn ook ok.

Prima ervaring mee. Passende producten. Kwaliteit iets minder. Scheurt snel. Vorig keer besteld mar na 1 á 2 jaar alweer stuk op bevestigibgshoeken.

Heel tevreden over service en levering

Goede en snelle levering

Deze leverancier is een absolute aanrader

De website is heel gebruiksvriendelijk. De prijzen die gerekend worden behoren tot de goedkoopste op de internetmarkt. De bestelling heb ik in de namiddag geplaatst. Ik kreeg onmiddellijk een bevestigingsmail en daarna nog berichten met de stand van zaken inzake het verzendingsproces. Uiteindelijk kreeg ik het (kleine) pakje de volgende dag in de brievenbus geschoven. Pas op : ik woon wel in Oost-Vlaanderen - België. Alle lof voor hun snelle service.

Goed geregeld allemaal.

Topervaring qua site en levering

Op de website is heel veel goed vindbare informatie beschikbaar en eenmaal besteld (op zondag!) daags erna geleverd! Daar word ik blij van!

Prima, snelle levering.

Prima, snel en goed!

UItstekend

Heel vlug geholpen en een heel vlotte online shop .Zondag besteld en de dag nadien al in huis.UItstekend

Helemaal zoals het hoort

Daar valt niets aan toe te voegen

Super en snel

Duidelijke side,onderdelen snel te vinden.

Super snel en juiste kwaliteit

Prima service , no nonsens , super snel geleverd

Snel en compleet

Paar onderdeeltjes nodig. Ze hebben echt alles en kunnen dus ook snel leveren. Zondags besteld en maandag al in huis.

uitstekend zoals ik al in het verleden ben geholpen

Als ik naar Europart moet dan is er vaak iets kapot en ben je al niet blij. De simpliciteit van hun website en de checks of iets daadwerkelijk op jouw apparaat passen zorgen ervoor dat je altijd het juiste onderdeel besteld. Daarnaast is de levering vaak de volgende dag, zodat je gelijk weer verder kan met je leven en de machine kan repareren. In ons geval was het de wasmachine die door verhuizing aan één slang begon te lekken. De constatering, het bestellen van het onderdeel, en de ontvangst waren heel erg simpel, waardoor de volgende dag al gelijk weer gewassen kon worden.

Hele snelle service

Snel, adekwaat en goed geregeld. Ik zocht reserve grillplaten voor mijn Tefal minute grill (bij Tefal zelf was dat een drama om te regelen) en hier waren ze kort na de bestelling al bezorgd. Puntje van verbetering: Europarts komt in de zoekresultaten van Google slecht naar voren. Ik kwam bij jullie via een link op Beslist.nl. Kijken naar jullie SEO en SEA kan geen kwaad, want jullie service is uitstekend!

ZEER SNELLE LEVERING!!!!!

Kwaliteit van product en verzenden,. Ondanks de coronacrisis de volgende dag in huis

Goede website waarin mijn artikelen die ik nodig hebt makkelijk zijn te vinden. Ook goede informatie bij de artikelen onderling.

Top winkel

Zeer snelle verzending van een prima product!!!!!!!!!!!!!!!!!

De rubbers van wasmachine vervangen goed product betrouwbaar en snelle levering ik ga hier vaker dingen bestellen.

Eenvoudiger kan het niet

Onze filter van onze droogkast was al enige tijd aan vervanging toe, maar omdat ze toch al minstens 5 jaar oud was, leek het niet evident om nog een wisselstuk te vinden. Maar via Europart had ik enkele klikken het juiste artikel, dit ondanks de zeer vele producten, merken en artikels die ion hun cataloog zitten. Goede zoekcriteria en duidelijke foto's van het artikel dat ik zocht. Zaterdagavond besteld, onmiddellijk bevestiging, zondag verzonden en maandagochtend aan de deur. Zo snel was niet echt nodig maar hun belofte komen ze zeker na. Het geleverde product voldeed volledig aan de verwachtingen.

Zeer goede service, dag na bestelling al geleverd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE