super makkelijk

een google zoek tocht en ik vond gelijk de onderdelen die ik nodig had voor mijn keuken machine! onderdelen vervangen is vele malen geodkoper dan een nieuwe machine kopen ....bedankt Europarts

Shirts zijn super comfortabel

Ruim aanbod onderdelen, prima prijs snel geleverd

Ik zocht wieltjes voor de onderkorf van een wasdroger en kwam al snel bij Europart terecht. Behalve originele wieltjes hadden ze ook een goedkoper maar gelijkwaardig alternatief. Prima! Besteld, volgende dag keurig geleverd. Wieltjes passen perfect, apparaat werkt weer naar behoren. Zeer tevreden dus!

Zeer snelle service.

Daags na de bestelling, kon ik de reparatie uitvoeren.

Uitstekende kwaliteit en service!

Uitstekende producten, service en prijs/kwaliteit

duidelijke site en vlotte levering

vlotte afhandeling, snelle levering en up-to-date berichtjes via e-mail.

Verkeerde onderdeel onverhoopt geleverd. Niet handig, maar wel heel netjes opgelost!

Uitstekende service

Prima service en producten en klantenservice die snel reageert

vrijdags besteld, zaterdag in huis.

Alles volgens afspraak verlopen. Top

Ruime keuze onderdelen, correcte prijs, dag na bestelling al geleverd.

Zie hierboven

Snelle service en duidelijke keuzehulp

Het onderdeel is snel geleverd en de keuzehulp is erg prettig. Twee punten anders hadden ze een 10. De prijs is ietsje duurder dan concurrentie en op het zakje van het artikel stond atag ipv Bosch. Maar het de moter klopte wel. Ik kan me voorstellen dat dat vragen op kan roepen.

Top bedrijf!

Makkelijk om aan de gewenste onderdelen te komen.

helemaal goed!

perfect geregeld.

Snelle en correcte levering

Zoals verwacht

Ondanks Corona de bestelling de volgende dag in huis Had twee onderdelen besteld waarvan een retour is gestuurd verkeerd besteld Afwachten hoe dat geregeld gaat worden ik heb vertrouwen

Groot assortiment

Erg goed

Overzichtelijke website. uitstekende en snelle levering.

Stock de piezas que servicios técnicos no tienen.

Buena tienda, De no ser por estas tiendas que apuestan por la compra de piezas de repuesto para las cafeteras no se que haríamos. El servicio técnico saeco en España no tenía los repuestos y los compré en esta tienda que respeta mucho los precios de venta al público. Las piezas estaban en España en 72 horas, como indican en su política de envíos a este país. Si me vuelve a fallar la cafetera, de seguro que los recambios los compro aquí y de seguro que recomendaré y recomiendo la compra en esta tienda online. Un saludo

Verrassend.

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Zeer duidelijke en beleefde hulp bij keuze onderdeel.

Zoals boven.

Ik was verrast door de snelle levering.

Precies wat ik besteld heb. Duidelijke site met goede foto's ter vergelijke. Ook genoemde afmeting zijn een goed indicatie,

Zeer goede en efficiënte nazorg

Een geleverd onderdeel geraakte opnieuw defect na 6 maanden. Ik kreeg raad in verband met de mogelijke oorzaak en een nieuw onderdeel werd zonder discussie gratis opgestuurd en was na één dag al geleverd.

Zeer klantvriendelijk en snelle levering!!

Zeer klamtvriendelijk en snelle levering!

Geweldig!!!

Donderdagavond besteld en de andere dag 'smiddags in huis .

juiste artikelen, snel geleverd

goede en juiste artikelen, snelle levering

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE