vlotte levering

Heel tevreden met de snelle service!

Goede levering En ze hebben veel

Super snelle levering

Super snelle levering

Snel, betrouwbaar en goed

Eenvoudig besteld via webshop. Duidelijke omschrijving van producten en bijbehorende artikelnummers, dus eenvoudig zoeken met de typeringen van je eigen product. Groot assortiment en snel geleverd

eerst moet er te lang op wachten! Uit voorraad leverbaar?

D krijg ik een incomplete bestelling. En als ik dat terug heb gestuurd krijg ik een 2e pakket?

Europart levert snel en heeft een grote sortering

De juiste onderdelen snel in huis

Makkelijk vinden van onderdelen van de stofzuiger op de website. Snelle levering thuis. Precies zoals je het zou willen. Met als resultaat dat de stofzuiger het weer goed doet.

Goede produkten maar onjuiste info

We hebben wat dure lampen voor onze afzuigkap en volgen Europart zouden ze wel perfect erop passen. Dat ging niet zo makkelijk. Het leek alsof een extra onderdeel erbij hoort die we niet hebben gekregen. we moesten de lamp vast zetten aan een kant met rubberen-ringen zodat hij letterlijk "niet in de soep kon vallen".

Prima site

Duidelijke website, ruim aanbod met toepasbaarheidscheck, snelle levering.

Snel en adequaat geholpen.

Eenvoudig telefonisch contact te krijgen

Snel levering

Mijn filter afzuigkap kapot na 12 jaar , bij Europart konden ze het leveren geweldig

Helemaal goed

Gemakkelijk te vinden, duidelijke specificaties. Bestellen gemakkelijk. Goede uitleg over levering. Snel.

Top kwaliteit

Top kwaliteit en goede service

Nog niks ontvangen

Hallo, Op 14 januari zou mijn bestelling binnenkomen. DHL zou die dag bezorgen maar is niet geweest. Via track en tracé wordt aangegeven dat de bestelling nog bij DHL is. Dus dit is niet jullie fout, maar wel vervelend.

geen verbetering mogelijk

alles correct geregeld

artikel zoals verwacht levering op tijd

Goede sercvice, snelle levering, top!

'S avonds om 8.00 een pomp besteld voor de vaatwasser, en de volgende dag om 14.00 was ie al binnen. Op de doos zelf stonden stickers van breekbaar en droog houden maar daar kon de pakketdienst niets van zien. Er was een extra doos om heen gedaan, waar niets op stond. Maar is goed aangekomen.

Gekregen wat ik besteld, binnen de tijd die ik verwachten.

Zoeken op duidelijke site. Bestellen, betalen, volgen, bellen, afleveradres aanpassen i.v.m. avondklok. Ontvangen, gewoon zoals het hoort. Dus belonen met hoogte waardering.

Snelle service en prima passend product

Goede omschrijving op internet van het product

Goed georganiseerd bedrijf

Binnen 2 dagen binnen

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst werd dit snel in behandeling genomen. Het bestelde product had ik binnen enkele dagen in huis.

Origineel onderdeel, snel geleverd, goede prijs

's Avonds besteld volgende dag onderdeel bezorgt. De prijs was erg scherp en het was zelfs het originele onderdeel, geen goedkope imitatie.

Snelle levering en niet duur.

super snel en correct

Het bestelde onderdeel voldoet zoals verwacht. Super snel geleverd. Zeer tevreden.

Beko wasmachine onderdeel

Voor 22:00 besteld, de volgende dag was het er zoals afgesproken. Top service!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE