Onderdelen voor mij wasmachine bestelt en kon de volgende dag alweer wassen. Perfect!

Snel en wat een goede persoonlijke service!

Hele snelle reacties op mijn vragen per mail, zelfs s’avonds. En heel goed geholpen met oa foto’s om de juiste vervangende onderdelen te vinden voor mijn koelkast. Binnen 2 dagen alles netjes in huis. Complimenten!

TOP !

Geleverd, wat gevraagd is. Goede service.

Een snelle levering vanuit een duidelijke website

Het vinden van het onderdeel dat ik nodig had voor mijn koffiemachine was makkelijk te vinden en de levering was ook binnen de gestelde termijn

Prima service en goede ondersteuning bij juist product

Uitstekend en snel advies voor juiste product. Snel geleverd ook.

Een beetje teleurgesteld

Het omhulsel dat de motor beschermd was gebarsten.

Keurig geholpen door hoofdvestiging

Had ivm Corona op vrijdag onderdeel online besteld met aflevering bij lokale vestiging in Alblasserdam die pas dinsdag open zou gaan. Geen mail ontvangen en dus dinsdag maar gebeld met lokale vestiging. Kreeg te horen dat dat er niets bekend was en dat dat wel eind van de week zou worden. Toen gebeld met hoofdvestiging die mij de procedure hebben uitgelegd met als resultaat dat ze het onderdeel maar direct naar mijn huisadres gestuurd hebben. Dit was echt goede service van de hoofdvestiging waarvoor mijn dank

Zoals gewoonlijk onberispelijke snelle levering, niets op aan te merken.

correct en snel geholpen

zie boven

Snel en goed

Waar koop je een pluisfilter voor de droger? Bij Europarts dus. Onderdeel gewoon op voorraad. Bestellen en na een paar dagen heb je het. Snel en goed.

Goed.

Goede en snelle levering.

Grote keuze aan onderdelen.

Een zeer grote keuze aan onderdelen en snelle levering.

Snel, vriendelijk, professioneel

Heel tevreden. Perfecte levering van een frigo onderdeel binnen twee dagen.

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Duidelijke website. Makkelijk bestellen. Snel geleverd.

super

super snel blij mee!!!!!

Super service!

Zondagmiddag besteld, maandagmorgen geleverd. Wat wil je nog meer?

Kan niet beter

Het benodigde artikel werd correct, op de afgesproken wijze en tijd bezorgd. Dus kan niet beter. Eindcijfer: 10.

afgeleverd op de afgesproken dag en uur

goed contact over het opvolgen van mijn pakje en geleverd zoals vermeld in de mail

Prima mooi op tijd geleverd precies wat ik nodig had.

supersnel geleverd - origineel stuk

zondag besteld, maandag geleverd. origineel stuk miele pastte perfect.

Netjes in 1 dag geleverd, maar jammer dat het in een doos zit ipv een envelop

Kleine platte pakkingsring wordt in een doosje gestopt. Daar weer een doos omheen zodat het niet in de brievenbus past. Toch raar.

snelle service. goede materialen

snelle service. goede materialen

Betrouwbaar en goedkoop

Heb mijn 16 jaar oude dyson stofzuiger voor een paar tientjes weer helemaal als nieuw. enige onderdelen waren niet direct leverbaar maar dat lijkt mij logisch voor zo,n oude dyson

Niet goed

Wat ik heb besteld, ik ben aangekomen, maar het is een beetje groot.Ik wil er nog een voor deze machine.Ik stuur je een foto en ik weet niet hoe ik het moet retourneren

Goed snelle service

Kreeg snel de relevante informatie op basis waarvan ik 100% zeker wist het juiste onderdeel te bestellen. Daarnaast was de levering binnen 24 uur.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE