Goed had allen graag gezien dat er verpakking / bescherming materiaal in de doos zat i.v.m. de bestelling van wifi lampen. Verder werken alle producten naar behoren

Zeer snelle levering

In de avond voor 22.00 uur besteld en volgende dag geleverd! Droger zelf gemaakt en loopt weer als een zonnetje :)

Snelle levering!

Prima geregeldt

Snelle levering en prijselijk

Toestel is wat ik ervan verwachtte

Groot assortiment, snelle levering.

Als je op zoek bent naar een reserveonderdeel voor huishoudelijke apparaten heeft Europart dat meestal wel. De levering verloopt soepel en snel. Wel vind ik de prijzen van de onderdelen aan de hoge kant. Deze keer een set, plastic wieltjes besteld voor de vaatwasser. Kosten bijna 30 euro voor 16 plastic wieltjes.

Supersnelle service

Onderdeel makkelijk gevonden op website. Zeers snelle verzending. Prima in orde.

Supergoed !

Bestellen op zondag en maandag al leveren, dat is pas top geregeld

Goede service na verkoop (na probleem met besteldienst)

De vervangstukken voor de mixer passen perfect, alles in orde. Door een technisch probleem was er geen bericht van verzending en dus geen track&trace. Later bleek het pakketje als geleverd genoteerd te staan bij de verzenddienst, terwijl ik niets ontvangen had. Snelle reactie van de verkoopdienst op mijn navraag. Na enkele dagen tevergeefs wachten op een reactie van de besteldienst werden de vervangstukken opnieuw verstuurd en de dag erna reeds gleverd.

de levering van het draaiplateau voor mijn samsung magnetron was snel, alleen het paste niet in mijn magnetron, ik heb van alle drie nokjes aan de binnenkant ongeveer 3 mm moeten afslijpen met een diamant schijfje voordat het passend was. mijn samsung magnetron is type CE107M.

Snelle service!

Op zaterdag online besteld en op maandag geleverd! Prima! Kan niet beter!

Uitstekende service

Bij retournering van enige onderdelen werd binnen enkele dagen de restitutie geregeld. Zelfs de verzendkosten werden terugbetaald. Hulde!

Hoge service

Zondagmiddag besteld, maandagmiddag bezorgd. Het onderdeel was het juiste voor een goede prijs. Wasmachine draait weer als vanouds.

Goede keus, snel geleverd

Eenvoudige bestelling, snel geleverd, maar één ster minder omdat ik de verzendkosten voor een brievenbuspakketje erg hoog vind.

Alles was compleet! Website opgeslagen en account aangemaakt. Ga zeker weer iets bij uw bedrijf bestellen wanneer het nodig is. Dank.

Goede service, correcte levering

Snel en goed

Makkelijk op de website te vinden door goede indeling. Vervolgens snel geleverd.

Zondagavond een bestelling geplaatst maandag in huis. Super.

Zondagavond een bestelling geplaatst, maandag in huis. Super snel. Niet verwacht van een bestelling op zondagavond.

Super service

Heb het onderdeel zondag besteld en was maandagmiddag al in huis super

Gewoon goed

Makkelijk bestellen en afhalen bij de altijd vriendelijke heer Roosen in Brunssum.

Geweldige service

Het benodigde onderdeel stond niet in de webshop. Hierom telefonisch contact opgenomen met een medewerkster van Europart. De medewerkster nam echt de tijd en moeite om toch het juiste onderdeel te vinden. Dankzij de genomen moeite de bestelling voor het onderdeel kunnen plaatsen. Het onderdeel werd snel geleverd en de combi magnetron werkt weer prima!

Heel goed.

Het was de eerste keer bij u de bestelling. Voor mij gedaan door mijn zoon, De jongeren weten precies waar zij moeten zijn. De aflevering was uitstekend op tijd volgens uw gegevens.

Prima service.

Bestelling was verlaat i.v.m covid. Maar na mailen kreeg ik netjes antwoord.

Snelle levering, goede kwaliteit

Keuze was apparaat vervangen of onderdeel vervangen. Ben blij dat het onderdeel op voorraad was, binnen een dag geleverd en is weer als nieuw

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE