Top service!

Overzichtelijke website met handige tool (kon meteen checken of onderdeel geschikt was voor mijn type wasmachine). ‘s Avonds om half 10 besteld en zoals beloofd op de site, de volgende dag geleverd!

Zeer correcte behandeling van begin tot het eind

Zeer profesioneel kennis van zaken en een zeer snelle levering , een aanbeveling voor een ieder die onderdelen nodig heeft .

Heel snel

Ze zijn deskundig. Heel professioneel. Bedankt

Snel geleverd!

Vrijdagavond nieuw lampje voor de koelkast besteld en zaterdag binnen! Super snel geleverd dus. Jammer alleen dat de verzendkosten duurder waren dan het lampje zelf maar ja... niks aan te doen :)

Snelle levering van prima product

In een tijd waar de winkels gesloten zijn, is het fijn om toch je onderdelen te kunnen bestellen. Binnen een dag in huis, waardoor de vaatwasser weer prima gefixed kon worden.

Levering goed en stipt bij nieuwe aankoop

Jammer dat je zelf 11 euro moet betalen als je iets moet retourneren, dit terwijl de verzending van uw aangekocht pakket eigenlijk maar 5 euro bedraagt ?

Uitstekende service

Ontzettend goed telefonisch geholpen, toen bleek dat bepaalde onderdelen niet voorradig waren. Ik kreeg direct een link toegestuurd waarbij ik mijn type alsnog kon bestellen.

Sneller kan het niet!!!!

Om 20h00 bestelling geplaatst, de dag er na om 13h00 aangekomen in België. Top service!

snelle levering voor een zeer billijke prijs van het bestelde artikel

zie hierboven

Supersnel

Levering van de bestelling (verlengslangen voor de vaatwasser) was enorm snel.

Geweldige snelle service

Besteld en de volgende dag al in huis ,boven verwachting snel.

overzichtelijk aanbod en snelle afhandeling.

Betreffend vaatwasseronderdeel was heel snel in het assortiment te vinden en de dag na bestellen al in huis. Adequate afhandeling derhalve zeer tevreden.

Stipt

Goede afhandeling van mijn bestelling. Had aangegeven om niet zsm te laten bezorgen, maar een aantal dagen later. Mijn ervaringen met niet zsm leveringen zijn niet altijd even positief. Bij Europart lijkt dat allemaal prima op orde! (thumbs up)

Weet ik nog niet gisteren gekregen

Heeft lang geduurd te lang

Prima geholpen en snel bezorgd

Het originele onderdeel dat ik nodig had, werd niet meer geleverd, maar toen ik belde en nog wat info doorgaf, zei medewerkster dat de universele variant ook paste. Dat bleek inderdaad zo te zijn. Geen lange wachttijd, snel en vriendelijk geholpen en de volgende dag was het onderdeel er.

Geweldig snel geleverd

Alles afgehandeld zoals je dat wenst, en de juiste artikelen ontvangen.

Uitzinnig blij.

Onze 14 jaar oude Bosch condens wasdroger lekte water aan de onderzijde, waarna ik de droger heb opengeschroefd en alles vakkundig heb gereinigd. Er bleek ook nog een verborgen luikje onder in de machine te zitten met smurrie van 14 jaar. Helaas was door het schoonmaken het pompje defect geraakt. Hierop een nieuwe besteld, de volgende dag al in huis. Eenvoudig vervangen en voor slechts 6 tientjes doet hij het voorlopig weer.

Besteld en de volgende dag in huis ondanks de drukte. TOP!

Heel tevreden

Zeer snelle service!!! Producten zoals beschreven

Snelle levering, in een keer goed.

Het geeft een goed gevoel dat er zonder moeite snel geleverd word. Ook was het product geheel naar verwachting.

Snelle, goede service

Klantenservice gebeld ivm vragen over producten en een fout van mijzelf in de bestelling. Ben naar alle tevredenheid geholpen. Levering was de volgende dag.

Prima verlopen

Duidelijke info over de gang van zaken en correcte levering

Goede en snelle service

Snelle service zaterdag besteld maandag al in huis

Gezocht en gevonden

Heel overzichtelijk, ik had binnen een korte tijd alle onderdelen die ik zocht voor mijn oven.

Ideaal

Onderdeel van magnetron stuk, fijn dat dat hier nog te vinden is. Werkt perfect!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE