Alles keurig gedaan!

Europart heeft mij goed op de hoogte gehouden wat het proces betreft. Juiste artikel ontvangen binnen de afgesproken tijd.

Mijn eerste ervaring met europart, goede snelle volledige zending

Goede originele onderdelen, vandaag besteld morgen in huis. Met nette omschrijving op de site

Ongelooflijk goed

Perfecte omschrijving, duidelijke fotoos en typenummer, waardoor je je onderdeel perfect kunt vinden. Supersnelle levering, perfect geïnformeerd over de levering, topwinkel.

afhandeling van foutieve levering gaat tot nu toe goed. Het geld nog niet ontvangen

Ik had een bestelling geplaatst naar wat mail verkeer over de juiste levering van het onderdeel. Echter het foutieve onderdeel wordt geleverd en daarna was het antwoord: het bestelde kunnen wij niet leveren en wij dachten met een alternatief de oplossing te hebben. Ik bestelde met een doorsnede van 20 cm en geleverd werd 17 cm. Ik mis dus de cruciale 3 cm.

Vlotte levering, schappelijke prijs

Zaterdagmiddag een pomp voor onze Miele wasautomaat besteld. Maandag geleverd! Origineel onderdeel voor een redelijke prijs. Heb 'm nergens goedkoper kunnen vinden. Top!

Uitstekende service

Zaterdag gaat de deur van mijn inmiddels oude samsung wasmachine niet meer open na een wasbeurt. Al gauw bleek de oorzaak te zijn gevonden. Deur hendel is stuk gegaan. Zaterdag avond gezocht naar een vervangend onderdeel en deze gevonden bij europarts. Zondagavond uiteindelijk besteld met de hoop dat de hendel zou passen na een grondig onderzoek. Maandag vroeg in de middag de hendel binnengekregen en 10 minuten later deed de deur het weer als vanouds. Kortom, het heeft ons een nieuw wasmachine bespaard en de informatie op de website heeft ons geholpen aan de juiste product. Het zou nog mooier zijn geweest als men vooraf afbeelding kon laten zien van het product gemonteerd aan een deur. Tijdens het monteuren is het even goed kijken hoe de veer is opgesteld. Al en al, lastig is het niet maar wel even van te voren een foto maken als naslagwerk/controle voor jezelf.

Zeer tevreden over de aankoop

Vlotte verkoop, ruim assortiment, goede levering

Klopt zoals op foto.

Snel geleverd.

Aanrader

Product besteld, super snel geleverd. Top.

Snel en probleemloos

Juiste onderdelen gemakkelijk te vinden, bestellen en leveren ging snel en probleemloos!

Goede service. Kwalitatief personeel.

Goed geholpen. Wist direct waar het over ging. Deel retour geen probleem.

Snel en accuraat.

Snel en accuraat.

Snelle levering van de juiste producten

De zoekfunctie op de website geeft zekerheid dat het artikel past bij de machine. Daarnaast zijn er ook goedkopere alternatieven van hoge kwaliteit beschikbaar. De levering was snel en netjes verpakt.

Helemaal top

Onderdeel was eerst niet op voorraad dus een e-mail alert aangemaakt. Paar weken later de melding dat het onderdeel eeer voorradig was. Meteen besteld en de dag erop in huis. En dat in corona tijden. Top geregeld!

Beter dan verwacht

Gezien dat Postnl vertraging had en ik verwachtte dat de bestelling uit het buitenland kwam was ik aangenaam verrast met de snelle levering. Prima gedaan.

gedaan wat verlangd werd

opgelet wat nodig was, besteld en gekregen wat ik vroeg èn eea bleek te kloppen en te passen. gelukkig geen ervaringen met terugsturen of omruilen.

Uitstekend geholpen

Ik heb zelf geen ervaring met onderdelen van de wasmachine . Heb gebeld naar jullie toe. Er werd tijd voor me genomen , vriendelijk te woord gestaan en alles goed uitgelegd . Levering was ook top . Binnen 2 dagen had ik mijn onderdeel binnen ( ik woon in België )

Goede telefonische ondersteuning en supersnelle levering, TOP !

Zeer behulpzame service desk die me naar het goede onderdeel loodste.

Prima telefonische hulp en daarna snelle levering.

...

Snel en correct

Precies het artikel dat ik nodig had snel geleverd

100 punten

Overzichtelijke site voor een gerichte zoekactie en supersnelle levering. Al jaren gewoon een topbedrijf.

De volgende dag al bezorgd en past precies door de goede informatie op de website.

Zeer snelle levering

15 Weegschaalstraat