Gewoon goed

Heb een onderdeel besteld . De volgende dag in huis.

Uitgebreid assortiment en snelle levering.

Goede en overzichtelijke webshop waarmee je snel het gewenste onderdeel kunt vinden. Zeer uitgebreid assortiment met met veel gunstig geprijsde alternatieven tov originele onderdelen.

Supersnelle levering

Ondanks de Corona periode had ik de onderdelen de dag na de bestelling al binnen.

Toppppp

Bedankt voor de snelle levering mijn droger doet het weer jullie zijn TOPPPP

Prima product voor goede prijs

Snel geleverd, enige winkel die de goede maat nog had

Duidelijke info en snel

Zelfs de vergelijking met een alternatief duurder onderdeel was aanwezig. En daarbij het eerlijke advies dat de goedkopere goed genoeg was

snelle en goede levering en precies het juiste gereedschap.

Snelle levering ,duidelijke overzichtelijke website.

Vond snel het onderdeel mede door de duidelijke mogelijkheden om het gewenste onderdeel te bestellen. Daarna super snelle levering. Toppie.

Snel en goed

Onderdeel goed te vinden door uitgebreide type-info en vervolgens snel en goed geleverd.

Goed en snel

Snel antwoord op vragen en snelle levering.

behulpzaam en snelle levering

behulpzame helpdesk en snelle levering

Supersnelle levering; ‘s avonds besteld , volgende middag in huis!

Supersnel geleverd; top!

Snel geleverd!

De bestelling is snel geleverd. Informatie via internet was prima, via zoekopdracht op Google kwam ik op de site van Europarts uit. Het online bestellen ging vrij eenvoudig, ook prettig dat er een keuze kan worden gemaakt in transporteur!

Prima en vlot

Levering volgende dag,

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld

Perfecte service en levering.

Perfecte service en levering, ook wat betreft technische vragen en advies. Supersnelle bezorging aan huis.

juiste onderdeel snel binnen

In de avond een onderdeel voor een Bosch droger besteld en deze was de volgende dag binnen!

Item was niet voorradig. Herinnering ontvangen op moment dat het in de voorraad kwam. Besteld, past perfect. Top

Product goed. Bezorger DHL een drama

Product is uitstekend, precies wat ik zocht. De DHL bezorger vond het nodig om het pakje in mijn tuin te gooien zodat ik het een dag later verregend terug vond.

Prettige website ,eenvoudig zoeken

Productomschrijving duidelijk alleen vind ik de productprijs prijs wat aan de hoge kant., daarnaast €5,00 verzendkosten voor iets wat door de brievenbus geleverd is , is wat aan de hoge en onnodige kant.

Klantgericht, dus top..!

Een nieuwe deurrubber voor de koelkast besteld. Het was geen alledaags type, maar met een foto van het identificatieplaatsje werd mij de juiste deurrubber toegestuurd! Dat is klantgericht werken. Hulde dus..!

in een woord SUPER!!!

in een woord SUPER!!!

Goede service en levering

Goede service, mooi op de hoogte gehouden m.b.t. de levering van het pakketje

Product was snel en duidelijk te vinden, supersnelle levering. Prima verpakt, zonder verdere reclame oid in de doos.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE