Snelemle correcte levering

Onderdeel waa perfect, verbeterd ontwerp t.o.v. de oude. Snel geleverd.

Zoals verwacht mag worden

Goede website met dito service.

Ik had een klein onderdeel nodig. Vlot gevonden en snel geleverd.

Alles netjes en snel geleverd

Ik heb even moeten wachten maar het kwam goed.

De bezorger kon nr 4 moeilijk vinden en dat gebeurt vaker, het ligt afgelegen.

Lastig verkrijgbaar onderdeel eerder geleverd dan aangegeven,

Kalkfilter voor een Philips PureCare strijkijzer. Heel lastig verkrijgbaar, zelfs Philips zelf kan het niet leveren. ****** gewoon: een 200+ euro strijkijzer van 3 jaar oud. Op de Europart website stond dat de levertijd onbekend was. Toch maar besteld. In de bestelbevestiging stond dat het drie maanden ging duren. Twee dagen later kreeg ik een bericht dat ‘ie onderweg was. Al met al heel snel geleverd: binnen drie dagen. Superblij mee, ons strijkijzer is niet verworden tot een stuk superduur nutteloos plastic.

Website niet compleet c.q. duidelijk

Voor mijn Senseo koffieapparaat zocht ik op typenummer een driewegklep. Dit bleek een onderdeel te zijn voor meerdere types Senseo. Echter bleek het geleverde onderdeel niet compleet voor mijn Senseo. Contact via e-mail ging vervolgens vlot, maar tot een oplossing is het niet gekomen. Ik heb er geen goed gevoel aan over gehouden. Ik moet het me zelf maar uitzoeken terwijl, blijkt achteraf, andere webshops wel complete sets leveren.

op zondag besteld en op maandag in huis. Tevreden over de levering.

Uitstekend!

Top service. Op 3 dagen correcte part geleverd in België

goed en snel

Besteld en met twee dagen in huis

Top, besteld en met twee dagen in huis en wasmachine functioneerd weer als normaal

onduidelijkheid over openingstijden om op te halen

Ik heb via jullie website een besteling gedaan en laten versturen naar de winkel in Weesp. Op het laatste email met heb bevestiging dat het product was klaar om op te halen waren jullie normale openingstijden. Ook op de website was er geen melding van afwijkende tijden ivm corona lockdown. Dus ben ik 10 km gefiets naar de winkel en stond ik voor een gesloten deur. Op de windel en in de mail stond het telefoon nummer maar ook deze wordt niet opgenomen. Ik weet nu niet waanneer ik WEL mijn bestelling kan komen ophalen

Goede hulp bij klantenservice. Volgens afspraak correcte aflevering. Producten passend.

Goed en snelle bezorging

Goede en snelle afhandeling

Duidelijke site en alles wordt snel en accuraat afgewerkt

Enorme keuze en snelheid van afhandelen

Prima website en vlotte afhandeling

Ik had spullen besteld voor de afzuigkap deze waren de volgende dag er al . Dus super snel levering.

Prima webwinkel met breed aanbod

Bestellen gaat eenvoudig en snel, levering was de volgende dag. prima geregeld! wel wat prijzig voor sommige producten, maar ze hebben een breed assortiment!

Ruime keuze, wisselstuk betrekkelijk vlot gevonden, snelle correcte levering.

Defect artikel ontvangen. Savonds laat mail gestuurd, meteen reactie. Volgende dag artikel opnieuw in huis. Super service!!

goed en snelle levering

zeer snelle levering

Lekker snel

Onderdeel voor inbouwsteamer nodig. Duidelijke site en goede prijzen.

Zeer snel geleverd perfect!

Zondag besteld maandag geleverd

15 Weegschaalstraat