top!

Snelle service!

snelle correcte afhandeling

Snel en duidelijk van website tot en met de levering

Heel tevreden

Zaterdagavond besteld maandag binnen. Prima service en aflevering.

Alles was te volgen via het leverings overzicht ontvangen van DHL.

Onderdeel snel gevonden, snel geleverd

Goed passend onderdeel en makkelijk te vinden. Wel jammer dat zo'n klein onderdeel 5 euro bezorgkosten moet hebben

in orde.

Go

Het is voor de eerste keer dat ik wat bij jullie bestel en ik had het ook heel vlug thuis.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd Zeer tevreden

snelle en goed levering

goed originele product en snel geleverd.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Super tevreden

Mijn bestelling voldoet volledig aan de beschrijving. Ik heb maar liefst 30euro uitgespaard in vergelijking met andere sites.

Super snel en goed geleverd

Nieuw stoomstrijkijzer gekocht, maar helaas al op de tweede dag het water reservoir laten vallen. Had al ervaring met Europart, dus gelijk op gezocht op de site en een nieuwe besteld, volgende dag binnen. Mooi verpakt en uiteraard precies het juiste onderdeel.

Ik heb snel de juiste onderdelen in huis.

Er is een goede omschrijving van de artikelen en je kunt controleren of het past in de machine

Duidelijke site

Duidelijke site en makkelijk om te controleren of je de juiste onderdelen hebt voor jou apparaat

Tot zover geen levering

Na 8 sagen nog geen levering. Dit is bekend, maar klant wordt niet geinformeerd.

Goed,maar zoektool kan nog wat beter

Zocht voor een Miele vaatwasser een zeepbakje. Op merk en type nr gezocht op de site maar de zeepbak die geschikt zou zijn volgens de site is voor een Bauknecht en past absoluut niet in mijn Miele. Retour ging vlot en keurig geld terug gestort gekregen,helaas zijn de portokosten voor eigen rekening.

Onderdelen goed te vinden op de site - Snelle levering

Onderdelen voor wasmachine zijn goed te vinden op de site. Niet alleen op onderdeelnummer, maar ook op typenummer van de wasmachine. Levering was snel (zelfs rond de feestdagen). Onderdeel in goede orde ontvangen en de wasmachine werkt ook weer. Redelijke prijzen, in elk geval goedkoper dan via een servicemonteur.

Goed en snel geleverd

De web site is overzichtelijk en onderdelen zijn makkelijk te vinden in de zoek functie. De levering goed en op tijd.

Makkelijk bestellen en stipte levering

Artikel was makkelijk te vinden in de website, bestellen ging eenvoudig. de levering was zeer stipt.

Snelle levering en Service respons.

Onderdelen snel geleverd. Door pick-fout verkeerd geleverd deel werd meteen vervangen door het juiste deel.

Simpel om te bestellen

Simpel om te bestellen en een makkelijke duidelijke website en een zeer snelle levering ondanks de feest dagen

Praktische website

Het origineel onderdeel vlot kunnen vinden.

Product was snel te vinden op de site en het werd snel geleverd

Zeer snel en goede levering

Ik was opzoek naar een nieuw scharnier voor de koelkast. Na snel en goed telefonisch contact wist ik welke de juiste was. En ik had hem snel in huis! Erg prettig.

Zeer positief

Product volgens beschrijving en zeer snel geleverd

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE