Lekker snel

Mijn vader had scheerkoppen nodig ter vervanging in zijn scheerapparaat. In de avond besteld, de volgende ochtend waren ze binnen.

Heb het nog niet ontvangen

Dhl heeft blijkbaar verkeerd gesorteerd ben ik achtergekomen maar geen bericht van gehad. Wel snel verzonden door europart

Echt serieus super !

Dit had ik niet zo snel verwacht in overbezette tijden , maar toch de andere dag binnen. Helemaal super . De stofzuiger draait weer geweldig . Bedankt voor de prettige samenwerking . Helemaal Top

Gewoon prima

Netjes en snel geleverd ondanks dedrukte

Snel,simpel,beter zal het niet kunnen denk ik.

Geleverd binnen 24uur. Das pas snel.

geweldig

een rooster besteld in deze druke tijd na 1 dag binnen zeer snelle levering prima

Zeer goed geholpen in zoektocht naar onderdeel

Ik kon een onderdeel niet vinden en na een paar emails waren we er uit. Vaatwasser gefixed! Bijkomend voordeel was dat de geleverde onderdelen van betere kwaliteit waren dat die er standaard bij zaten.

prima zaak

Overzichtelijke, gedetailleerde site. Goede prijzen. Snelle levering, DHL kan drukte moeilijk aan, ligt niet aan jullie!

snel

snel

Goed advies en snelle bezorging.

Gebeld met Europart voor advies omtrent onderdeel wasmachine. Goed advies gekregen met artikelnr. Dus kon zo bestellen op de site en hadden de volgende dag het onderdeel in huis. Top service!

Snel het juiste gevonden en geleverd!

Prima! Enige puntje van aandacht is: ik bestelde iets heel kleins. Paste makkelijk in een kleine envelop. Echter ik kreeg het in een doos, die weer in een grotere doos zit. Daardoor werd het een pakketje. Zonde van het geld en de moeite.

Correct stuk. Mooi op tijd ontvangen.

die is goed

Europart is prima gedaan ; juiste artikel , snel, vlot De bezorger DHL slecht op de verwachte ontvangst tijd thuis en, wachten , bezorger komt niet en zegt gewoon niet thuis Kan ik als nog naar depot volgende dag. Bezorgers rijden gewoon door.

snelle en juiste levering

Zondag besteld en maandag geleverd. Bestellen ging makkelijk met het serienummer.

Goed en snelle service

Voor het eerst besteld en zeer tevreden. Bedankt voor de snelle service

Goedkoper dan andere leveranciers.

Ik heb Liebherr deurbak flessenrek rek gekocht voor €22,90. Bij andere leveranciers kost deze hoger dan €36,99. Levertijd is nogal lang, een paar dagen. Maar ik vindt het niet zo erg.

Overzichtelijk, simpel en snel

Duidelijke website, snel gevonden en snelle levering aan huis

Ondanks de drukte, volgende dag al in huis!

Snelle goede service

De bestelden producten waren snel en goed verpakt binnen

Fijn dat het de volgendedag in huis was

Geweldig .

Reeds eerder iets besteld, kwliteit en goede service

Snelle levering, juiste onderdeel

Jammer dat het met de bezorgkosten erbij toch duur wordt

Overzichtelijke site dus product snel gevonden. Snel geleverd ( oven kapot op 2e kerstdag niet echt handig ;(

Geloofwaardig

Voor de aangegeven tijd besteld, volgende dag bezorgd, super!

Snelle afhandeling!!

Makkelijk met bestellen en zeer snel afgehandeld.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE