Duidelijke website snelle levering en juiste onderdelen

Wasmachine schokbrekers via typenummer gevonden, besteld en snel geleverd.

Deugdelijk materiaal

Overzichtelijke site en niet duur

Op de site is het makkelijk zoeken naar de onderdelen die je nodig hebt. De prijsen zijn goed. De levering is snel.

Prima levering en duidelijk

Goede duidelijke foto's van het product en een vlotte levering

Snelle afhandeling

Gewoon helemaal goed!

Het was even zoeken op de site voor de juiste onderdelen (Miele stofzuiger, dus veel verschillende modellen...) maar eenmaal gevonden en bestelt, de volgende dag keurig geleverd, Top!

Prima, goede service en snelle afhandeling

Enige tijd gezocht naar dit onderdeel. Hier op voorraad en snel geleverd.

Snelle service goed geholpen

Gebeld en goed te woord gestaan, ik moest koolstofborstels hebben en wist niet precies welke. Snelle service waardoor ik maar 2dagen zonder wasmachine moest doen. Mvg alice

Drainage ventiel voor de Melitta solo verkrijgbaar.

Snel geleverd en keurig op de hoogte gehouden.

Zeer behulpzame en goede service

Snelle en Correcte levering!

Klep besteld voor Koel / Vries combo, Snel en correct geleverd!

Simpel duidelijk en snel !! O ja en natuurlijk het juiste product ;)

Snelle levering en goed materiaal.

Het onderdeel wat ik nodig had was goed te vinden op de website en werd goed aangegeven waardoor je je niet kon vergissen. Het werd snel geleverd.

Onderdelen goed te vinden, gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Zoals boven

Duidelijke website en snelle en correcte levering

Top geleverd en bezorgen prima geregeld.

Top.

Perfect, binnen 24 uur in huis.

Snelle en goede service.

Duidelijke productomschrijving en snel geleverd, top!

Het benodigde onderdeel snel gevonden via de zoekfunctie en door de duidelijke omschrijving geen twijfel of het wel de juiste was. De oven knoppen werden de volgende dag geleverd dus ook dat was top.

Ondanks alle corona-perikelen en kerstdrukte gewoon alles de volgende dag in huis.

Product en compatibiliteit juist omschreven, duidelijke comunicatie over verzending, snel ontvangen en alles past en werkt. Geen ervaring met aftersales want niet nodig.

Excellent

Op de overzichtelijke website snel het gewenste product kunnen vinden en binnen 24 uur afgeleverd, zelfs in coronatijd.

Snel geregeld! En ik kon weer wassen!!

Het was allemaal snel geregeld

Goede service en kwaliteit

Nieuwe glazen plaat besteld voor de koelkast. Levering was snel en goed verzorgd, prima service.

Het kan altijd beter

Met een beetje zoeken vindt je wat je nodig heeft..ik wist alleen niet dat ik ook een klepje nodig had, jammer dat ze dat niet op de site aangeven voor mensen die weinig verstand hebben.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE