Zeer snelle levering voor goede prijs

Zondag besteld, alle onderdelen op voorraad en maandag al in huis. Ook nog één van de goedkoopste.

Nog niet geleverd.

Zeer slechte levering, zogenaamd binnen 24 uur. Zijn nu 4 dagen verder en zit nog steeds te wachten.

top site, top bedrijf.

Onderdeel voor droger besteld, volgende dag geleverd en geïnstalleerd. Top.

Snel en correcte handeling

Supersnel en prima product

Prima snelheid, prima product en prima uitleg hoe te installeren/monteren. Wel vrij kostbaar.

Snelle levering en juiste prijs verhouding

Slecht

Wilde bestellen. Moest daarvoor eerst account aanmaken. Onmogelijk via systeem, steeds foutmeldingen. Helpdesk gebeld: te laat, is maar tot half vijf open.

Muy contento con la compra que he realizado de los accesorios de mi aspirador Dyson.

Estoy muy satisfecho con la compra que he realizado ya que son productos originales Dyson, página 100 x 100 recomendable, no descarto comprar en futuras ocasiones.

• ¿Nos recomendarías?

Uitstekend, snelle levering

Was op zoek naar een bestekmand, en hier terecht gekomen. Na at zoekwerk de juiste gevonden, en besteld. Ook de levering was prima, en ik werd keurig op de hoogte gehouden visa e-mail.

aankoop goed verlopen, snelle levering

zeer uitgebreid assortiment

Makkelijke bestelprocedure en ondanks grote drukte binnen 24 uur geleverd. Prima service

Alles perfect en op tijd zoals afgesproken

Alles Perfect Ok en op tijd

Ruime keus en zeer snelle levering

Het was even zoeken, maar ik vond de onderdelen, die ik nodig had voor mijn Saeco koffiemachine, bij Europart.

Gemakkelijke website, snelle levering

Juiste producten snel geleverd

Prima. Na bestelling keurig de bevestiging en verzendbevestiging in t&t code. Juiste producten snel geleverd.

Snelle levering, goed assortiment

Snelle reactie en snel geleverd

De aanvraag van het onderdeel was makkelijk en ik kreeg al snel een reactie. Ook de levering ging erg vlot.

Onderdeel dat was aangemerkt als bruikbaar voor versie van onze afzuigkap past niet

Jammer dat de specificatie van een onderdeel onterecht wordt aangemerkt bruikbaar. Hierdoor kon het bestelde onderdeel direct weer worden teruggezonden. Zonde van de kosten en het werk.

Ik had een onderdeel nodig voor een droger van 32 jaar oud. Het was nergens meer te vinden, maar Europart kon het nog leveren en voor weinig geld!

Snelle levering en juiste prijs

Goede snelle service

Goede snelle service

Perfect.

Goed website. Snel levering tot Belgie. Bravo

Super !!!

Praktische website, duidelijk! Heel snel geleverd. Zelfs in deze drukke tijden had ik in nog geen 24u mijn bestelde artikelen. Super tevreden!!!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE