Snel verzonden en tevreden

Scheelde me een ritje, en euro's naar de Ikea voor wat ik moest hebben,

Goed advies

Was op zoek naar een bestrijdingsmiddel, de adviseur van Europart wees mij op een goedkoper alternatief

Defect artikel zonder gezeur vervangen.

De nieuwe lade voor mijn koelkast werd vlot geleverd maar vertoonde een scheur waardoor hij onbruikbaar was. Na een mailtje en foto werd direct een nieuw exemplaar gestuurd. Deze was helemaal in orde.

Snelle en nette levering van de bestelling.

Het bestelproces verliep soepel, evenals betaling en levering.

Het product is duidelijk omschreven En een zeer snelle levering Dank u en doe zo verder. Met vriendelijke groet Wouter

Europart Levert waar anderen falen

In het vriesvak van mijn 12 jaar oude KOENIC koelkast waren er twee lades gebarsten. TLDR: Ik ben zeer tevreden met EuroPart! Zoek je een onderdeel dat niet op de site vermeld staat, dan is het absoluut de moeite waard om contact met EuroPart op te nemen, of ze het onderdeel 'toch' misschien kunnen leveren. Ik heb stad en land afgezocht naar iemand die de lades los kon leveren. Bij de MediaMarkt waar ik de koelkast ooit gekocht had konden ze me niet verder helpen. Van de 5 onderdelen leveranciers die ik gemaild had of ze mij konden helpen, was Europart de enige die positief reageerde! Ik ontving van Europart de volgende dag een schema (tekening) specifiek van mijn model. Daaruit bleek dat ik slechts nieuwe front panels nodig had, die ik aan de lades kon bevestigen. De panels zaten niet in het (standaard) assortiment op de website van Europart. Dat Europart speciaal voor mijn probleem contact heeft opgenomen met de fabrikant, is precies de service waarin Europart zich onderscheidt van de concurrentie. De panels waren overigens ook zeer gunstig geprijsd. Het heeft mij nog geen 20€ gekost en ze werden -geheel volgens afspraak- binnen een week geleverd. Mijn 12 jaar oude koelkast is weer als nieuw. Hartelijk dank!

Goed product, duidelijke site en snel antwoord op mijn vragen omtrent bestelling en het product. Ook in de winkel goede service en uitleg van het product. Fijn dat er fysieke winkels zijn!

Oke

Goede en snelle levering

Correcte levering. Prima zo.

Prima. Zoals het hoort. Geen verzendkosten voor een klein artikel is een pluspunt tov andere webwinkels

Goede site, snelle levering.

Zeer tevreden over uw firma, komt wat ze beloven na.

Beter is niet mogelijk.

Onderdeel van siemens afzuigkap 18 jaar oud aan het zoeken. Gelukkig had ik het E-Nr. Ontvang mailtje met gehele afbeelding afzuigkap met alle onderdelen genummerd, rood pijltje bij mijn onderdeel. Binnen paar dagen thuis! Zo eenvoudig duidelijk deze bestelling. Europart super bedankt.

Hét adres voor stofzuiger onderdelen !

Snelle en correcte levering/ afhandeling van de bestellingen. Uitstekende retourregeling en zeer gebruiksvriendelijke webside. Een adres om aan je beste vrienden door te geven !

Zoals altijd, betrouwbaar, accuraat en geen 'poespas'

Zoals altijd, betrouwbaar, accuraat en geen 'poespas'

Alles klopte als een bus.

Van A tot Z klopte alles. En de snelle levering was ook prettig. Chapeau

Bestelling en levering top

Zoekend naar een leverancier voor een sluitring voor onze 20 jaar oude Tefal-snelkookpan, vond ik Europart. Wat meer zichtbaarheid als website zou aan te bevelen zijn, want ik had Europart niet zo snel gevonden. Op de website was duidelijk de geschiktheid voor het type pan te vinden. Daarna was het gemakkelijk om de bestelling te plaatsen. De levering was op tijd.

Snel geleverd, artikel verkeerd

Past niet op de Workmates

Great Customer Service

Dear Europart, Just to let you know that the Customer Service representative I had over the phone was extremely knowledgeable & friendly. Great service and great delivery timing. Regards, Alex

Bijna perfect.

Via type en serienummer snel onderdelen gevonden. Wel jammer was dat het getoonde onderdeel niet het juiste was, waar ik van uit ging. Onderdelen werden snel geleverd, via Roosen in Brunsum. Bij uitwisselen van onderdeel bleek het helaas niet het juiste type was. Maar samen met Roosen het juiste gevonden. De volgende dag opgehaald en uitgewisseld. Mijn koffiemachine werkt nu weer helemaal. Dus gewoon perfecte service (van beide partijen).

Cirrect gehandeld echter zonderresultaat

Ik bestelde een binnenruit voor een oven.De verkeerde werd geleverd.Ik kpn deze zonder problemen retourneren en krijg de betaling teruggestord .Goed geregeld.Jammer dat er geen controle middel is om te zien wat je besteld hebt. Alles de eacteafmetingen vermeld zouden zijn ,kun je het meteen controleren. met vriendelijke groet, Ad Stoffels.

Snelle levering en correcte onderdelen

Het was gemakkelijk om het goede onderdeel te vinden op de website, en er werd netjes beschreven of het onderdeel inderdaad bij mijn apparaat hoorde. Direct besteld en de volgende dag had ik hem al binnen. Goed verpakt in een perfect passende doos (dus minder afval!)

Ik bestel regelmatig onderdelen tbv reparaties in huis. De laatste keer ging het onderdeel na 6 maanden kapot. Zonder probleem een nieuwe verzonden. Top service.

snelheid en goed

het product dat ik nodig had paste perfect en ook nog binnen 24 uur geleverd ,in 1 woord GEWELDIG

Snelle en goede informatie gekregen voor juiste installatie op eenvoudige vraag

Ze hebben alles en zo niet hebben ze altijd een alternatief.

Makkelijk op te zoeken op de website ,en via de telefoon vriendelijk en snel geholpen met kennis van zaken.

Logistiek een topper

Gewoon wat onderdelen besteld via de webshop. Het bestelproces is eenvoudig en wordt opgevolgd door een snel en adequaat logistiek proces. Binnen 24 uur mijn pakket ontvangen. Dat gaat bij andere partijen wel eens minder. Als klant wordt je goed geïnformeerd. Kortom, het kopen, het betalen en ontvangen van het product, gaat zoals het hoort. Vlekkeloos!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE