Europart Levert waar anderen falen
In het vriesvak van mijn 12 jaar oude KOENIC koelkast waren er twee lades gebarsten.
TLDR:
Ik ben zeer tevreden met EuroPart!
Zoek je een onderdeel dat niet op de site vermeld staat, dan is het absoluut de moeite waard om contact met EuroPart op te nemen, of ze het onderdeel 'toch' misschien kunnen leveren.
Ik heb stad en land afgezocht naar iemand die de lades los kon leveren. Bij de MediaMarkt waar ik de koelkast ooit gekocht had konden ze me niet verder helpen. Van de 5 onderdelen leveranciers die ik gemaild had of ze mij konden helpen, was Europart de enige die positief reageerde! Ik ontving van Europart de volgende dag een schema (tekening) specifiek van mijn model. Daaruit bleek dat ik slechts nieuwe front panels nodig had, die ik aan de lades kon bevestigen. De panels zaten niet in het (standaard) assortiment op de website van Europart. Dat Europart speciaal voor mijn probleem contact heeft opgenomen met de fabrikant, is precies de service waarin Europart zich onderscheidt van de concurrentie.
De panels waren overigens ook zeer gunstig geprijsd. Het heeft mij nog geen 20€ gekost en ze werden -geheel volgens afspraak- binnen een week geleverd.
Mijn 12 jaar oude koelkast is weer als nieuw.
Hartelijk dank!