Zeer tevreden klant

Snelle levering en product zoals omschreven. Zeer tevreden!

doen wat ze zeggen

rubber wasmachine zaterdag besteld,maandag geleverd . top

uitstekend

Hulp bij keuze op webside , goed en eenvoudig, Levering zoals deze is aangegeven op de website. Product voldoet uitstekend

Universeel bestekmandje past niet in de vaatwasser

We hebben een universeel mandje gekocht voor in de vaatwasser. Het mandje heeft geen uitsparingen voor de accessoires die ervoor zorgen dat je je borden in je vaatwasser passen. De enige manier is deze plat leggen waardoor er minder in de vaatwasser past. Aan de zijkant past het ook niet en als je het in het midden zet past er verder niets meer in. De mandjes staan nu schuin over de draadjes heen waardoor het bestek in elkaar valt en niet schoon word. De bestelling was wel heel snel bij ons, netjes verpakt dus daarover geen klachten!

Geweldig aanbod!

Ze hebben alles wat je nodig hebt en met een dag al geleverd. Top!

Goed te vinden op de website, makkelijk besteld en betaald, snel geleverd. Wel een grote doos voor een verpakking die makkelijk door de brievenbus had gekund.

Product snel geleverd

De bakplaat werd snel geleverd bij een filiaal in de buurt. En hij past ook nog eens prima in de oven (dat leek nog even spannend)!

Uitstekend!

Correcte service en levering binnen de gestelde termijn!

Uitstekende service van Europart

Heb nu een aantal maal iets besteld bij Europart en altijd wordt en op tijd en op maat geleverd. Het bestelproces is eenvoudig en snel op hun website en je krijgt direct een bevestiging per mail.

Snel en goede nazorg

Product voldoet aan verwachting. Werd ook tot tweemaal toe telefonisch goed te woord gestaan en goed geadviseerd.

Top snelheid

conform afspraak

conform afspraak

Snelle levering juiste onderdeel

Bestellen ging goed. Zeer snelle levering.

Goed en snel geregeld

Product was makkelijk te vinden op de site. Eenvoudig checken of het juiste product is. Bestellen gaat makkelijk. Bezorging super snel.

Matig

Ik heb na 2 weken gereageerd waar mijn pakket bleef. Er werd gezegd dat het 1 week later werd. Smiddags was er echter ineens een nieuwe mail met een orderbevestiging en de dag erna had ik mijn pakket. Daardoor kreeg ik het vermoeden dat ze mijn bestelling vergeten waren. Weet het natuurlijk niet zeker. Maar als het zo gegaan is, dan zeg dat gewoon en lieg niet.

Vlugger kan niet

Perfect product

Perfect product. Volgende dag ontvang .

Nette prijs en 'n snelle levering !

Zowel originele als alternatief onderdeel besteld. Het alternatief betreft waterslang met waterstop voor een Miele vaatwasser en is volgens mij 1:1 vergelijkbaar met het origineel dat veel duurder is....

Omschrijving was goed, snelle verzending.

Prima onderdeel op voorraad en snel bezorgd!

Fijn dat het onderdeel op voorraad was en het zo snel werd verzonden! Ik bestelde in het weekend en had het maandag al in huis.

Zeer snelle en uitstekende afhandeling.

Op zaterdag een origineel onderdeel (ventiel terugslagklep)voor onze 12 jaar oude vaatwasser besteld (volgens de witgoed zaak niet meer te koop) en maandag al in huis. Super!!

De bestelling is correct en stipt op tijd geleverd

Betrouwbare partij

Website is duidelijk en overzichtelijk. Daarbij snel en correct geleverd.

Snelle service zelfs op zaterdag

Snelle service zelfs op zaterdag

leuke correcte ervaring !

Duidelijk website, vrij snel gevonden wat ik nodig had. Ook nog in deze tijden een vrij snelle aanlevering. Top !

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE